BREAKING: MARCEL GELAUFF IS ZO POLICOR, DAT HIJ ZELFS DE ‘NIEUWE RICHTLIJN’ VAN DE KEULSE POLITIE WEIGERT UIT TE VOEREN

MARCEL GELAUFF VIERT HET 60-JARIG BESTAAN VAN HET NOS JOURNAAL MET EEN EXTRA DOSIS CRIMINELE POLICOR-BERICHTGEVING EN MILJOENEN BELASTINGGELD AAN VRETEN, ZUIPEN EN NAAIEN

[wp_ad_camp_1]

WOEDE TEGEN KRANKZINNIGE BERICHTGEVING DOOR DE ‘LINKSMEDIA’ WORDT GROTER EN GROTER * MARCEL GELAUFF IS MEDE-SCHULDIG AAN DE WANTOESTANDEN DIE HET GEVOLG ZIJN VAN DE MASSA-EMIGRATIE * GEENSTIJL MAG NIET PUBLICEREN OVER KEULSE VERKRACHTINGEN * DE HETE AARDAPPEL IS DOORGESCHOVEN NAAR POWNED

Zojuist in het AD: De politie is met het benoemen van de afkomst van de verdachten bewust afgeweken van de richtlijn die uit de publiciteit te houden. De politie vindt dat dat niet verzwegen mag worden in een uitzonderlijk geval als dit. Zij zegt inmiddels ongeveer tachtig verklaringen van vrouwen te hebben. Een derde van hen is ook seksueel lastiggevallen.

Gelauff:“Slachtoffer Keulen: ik werd door meerdere mannen gepakt. De sfeer was agressief”, zegt ze. “Plots werd ik van achteren door verschillende mannen gepakt, zonder dat mijn vriend dat doorhad. Ik weet zeker dat het meerdere mannen waren, want ze hadden hun handen tegelijkertijd op mijn borsten en mijn billen.”

4 Replies to “BREAKING: MARCEL GELAUFF IS ZO POLICOR, DAT HIJ ZELFS DE ‘NIEUWE RICHTLIJN’ VAN DE KEULSE POLITIE WEIGERT UIT TE VOEREN”

  1. “”GEENSTIJL MAG NIET PUBLICEREN OVER KEULSE VERKRACHTINGEN * DE HETE AARDAPPEL IS DOORGESCHOVEN NAAR POWNED””

    Je blijft maar beweringen doen die uit de lucht gegrepen zijn, aangezien geen Stijl het gewoon op de website heeft staan.
    Anderzijds is het verschil 0,0 tussen beide em dus de Geen Stijl lezers nemen evenwel Pownend mee.

Geef een reactie