BREAKING: MARCEL GELAUFF OOK MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERNIETIGING VAN ONZE RECHTSTAAT

NET ALS IN DE ZAAK-DEMMINK WEIGERT MARCEL GELAUFF ZIJN JOURNALISTIEKE PLICHT TE DOEN MET VERWOESTENDE GEVOLGEN VOOR NEDERLAND * JEROEN DE JAGER NET ALS IN DE ZAAK-DEMMINK OOK IN DE ZAAK VAN DE LIEGENDE RECHTER KALLTGESTELLT * WIE GRIJPT IN?

4 Replies to “BREAKING: MARCEL GELAUFF OOK MEDE-VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERNIETIGING VAN ONZE RECHTSTAAT”

 1. En nee….Jaap de Hoop Scheffer en zijn gevleugelde vriend Pieter van Vollenhoven begeleiden e.e.a. quatre mains op de grand piano.

  Als spontaan geschenk van de Oranjeverenigingen, zal daarna namens het volk de koning een jacht van het model Trump (in de uitvoering met massief gouden kranen!) worden aangeboden, met daarbij een levenslang onderhoudscontract, spontaan aangeboden door de Koninklijke Marine.

  De spontaan bedachte naam van het jacht, kunnen we hier ook alvast verklappen:

  De Nassauende Draak.

 2. Laten we nu toch een normaal doen mensen en voor de zichzelf voor ons allen onbaatzuchtig wegcijferende kleinzoon van de verraderlijk rabiaat om zich heen ruggestekende SS psychopaat/(illegale) verzetsheld Bernhard, die ons land medeplichtig heeft gemaakt aan het overgieten van tienduizenden radeloze kinder-vluchtelingetjes met zich invretende brandende fosfor (omdat hij in eigen gestoorde persoonlijkheid in 1945 anders normaliter voor het vuurpeloton had moeten verschijnen of zou zijn opgehangen omgeving Neurenberg) vroeg in de morgen, bij het eerste hanengekraai als het nog een beetje schimscheimert, een aubade ten beste geven, die zijn weerga in de geschiedenis van PB BV niet kent:

  —————————
  NOS-Teletekst
  Omdat hij dit jaar 50 wordt is voor
  koning Willem-Alexander een nieuw lied
  geschreven met de toepasselijke titel
  Een lied voor de koning.Het lied is een
  cadeau van de Oranjeverenigingen.

  De muziek van het nummer is geschreven
  door Edwin Schimscheimer,Coot van
  Doesburgh is verantwoordelijk voor de
  tekst.De bedoeling is dat het lied op
  Koningsdag tijdens de traditionele
  aubade voor de koning wordt gezongen.

Geef een reactie