BREAKING: MARCEL HAENEN EN HERMAN BOLHAAR HEBBEN HECHTE FAMILIE-BAND * ‘OPERETTE-STIEKEM’ SETUP OM EN NRC

NU KOMT DE WALGELIJKE WAARHEID BOVEN TAFEL: HERMAN BOLHAAR EN MARCEL HAENEN ZIJN FAMILIE * DIT WORDT BEVESTIGD DOOR EEN WOORDVOERDER VAN HET PARKET-GENERAAL NADAT MICHA DEZE CONFRONTEERDE MET ENKELE FEITEN * PRECIEZE AARD VAN DE FAMILIE-BAND NOG NIET DUIDELIJK * BRON MELDT DEZE SITE: ‘BOLHAAR IS GETROUWD MET DE ZUS VAN MARCEL, NICOLE’ MAAR DAT KAN NIET WORDEN BEVESTIGD * HAENEN SPEELDE LEIDENDE ROL BIJ HET DEMONISEREN VAN MICHA * GERLOF LEISTRA EN MARCEL GELAUFF LIEPEN REEDS TEGEN DE LAMP ALS JUSTITIE-COLLABORATEURS TEGEN MICHA * HAENEN SMIJT DE HOORN ALS WE WEDERHOOR WILLEN TOEPASSEN

6 Replies to “BREAKING: MARCEL HAENEN EN HERMAN BOLHAAR HEBBEN HECHTE FAMILIE-BAND * ‘OPERETTE-STIEKEM’ SETUP OM EN NRC”

 1. Wietse denkt empathievol aan de zwaar gehandicapten die nog steeds geboren worden….want WIETSE gaat goed en voor helghaftige WIETSE is het al 70 jaar geleden…..

 2. Grijze muis Wietse door de bocht: Iedereen die in Duitsland door de USA/GB oorlogsMISDADEN (die NORMALITER niet verjaren) de gruweldood heeft gevonden was een Nazi, net zoals zijn geliefde verzetsheld prins Bernhard in wiens naoorlogse BV Wietse zich als een vis in het water voelt.

  1. 70 jaar, WW1 daar zijn 99,99% van de getuigen overleden, van WW2 +/- 80% nog 10 jaar en moeten we dan alle kennis omtrent WW2 uit de geschiedenis boekjes halen?

   Maar geschiedenis wordt geschreven door -Ja door wie ook weer-?

   Beste Wietse, u weet toch ook hoe in beide oorlogen maar ook daarvoor de machinaties op volle toeren draaiden en brave jongens vol goede moed als vrijwilliger of als dienstplichtige in de maling zijn genomen.

   De tol is wel degelijk betaald, maar wie heeft er dan gewonnen?

 3. Bolhaar en z’n trawanten van het Landelijk Parket zijn geen collaborateurs van USA/GB vazalstaat PB BV.
  Mocht er al iemand zijn die dat denkt.

  Ze zijn alleen niet bevoegd om kamerleden en geallieerde oorlogsMISDRIJVEN uit WOII te onderzoeken/vervolgen.
  Wel om bijv. de duidelijk oorlogsmisdadige 92-jarige stenotypiste van Auschwitz van haar bed te laten lichten, maar die was in Duitse dienst.

  Lijkt me fundamenteel van een héél democratische inslag getuigen, zoals je ook bij PB himself ziet. Onderscheid moet er zijn en de “overwinnaar” heeft natuurlijk geen oorlogsmisdrijven begaan en schrijft de geschiedenis. Logisch.

Geef een reactie