BREAKING: MARK RUTTE LIEP ALS STUDENT STAGE BIJ DE VADER VAN ARD VAN DER STEUR

WELKE KRANKZINNIGE GEHEIMEN ZIJN NOG MEER VERBORGEN IN HET LEVEN VAN MARK RUTTE? * LEES HIER ONS EERDERE ARTIKEL (2014) OVER HET ALARMERENDE GEBREK AAN CV VAN ONZE PREMIER * DE HOMO RUTTE HAD EEN BIZARRE ‘HEER BOMMEL-TOM POES-RELATIE’ MET BEJAARDE MANNELIJKE MEDE-STUDENT

De VVD stort met de dag dieper neer naarmate er meer bekend wordt over het functioneren van de club. De bottom line: de partij is een smerige, incesteuze bende van (seksuele) perverts en criminelen die elkaar de bal toespelen net zolang tot Nederland is gereduceerd tot een walmende brandstapel. Nu komt aan het licht dat Mark Rutte en Ard van der Steur elkaar al kennen vanaf Rutte’s studenten-tijd toen onze premier stage liep op het antiquariaat van zijn vader Ab. Deze Ab was een homo, zo blijkt uit zijn lemma op Wikipedia: hij runde het antiquariaat samen met zijn levenspartner. Ard is (uiteraard) ook homo. Welk beeld rijst op uit deze feiten? Ard van der Steur is nu de belangrijkste man in het Demmink Protection Team terwijl Rutte door Demmink persoonlijk op de premiers-troon is gehesen zoals KLOL in 2014 aantoonde. Dit schreef het Leidse Universiteitsblad Mare over de stage van Mark bij de Haarlemse homo-familie Van der Steur:

Hij heeft zich goed gedragen’, zegt Ab van der Steur. Zijn antiquariaat in Haarlem is gespecialiseerd in Nederlands drukwerk voor 1850. Rutte liep hier enkele maanden stage om een deel van de collectie te ontsluiten. ‘Ik heb honderdduizenden portretprenten’, zegt Van der Steur. ‘Er is speurwerk voor nodig om te bepalen wie erop staat, wie het gemaakt heeft, en naar welk schilderij dat is gebeurd.

Het corps vond hij maar niks
Het is een kwestie van ‘goed zoeken’, zegt Van der Steur. ‘Namen die zijn gelatiniseerd, moet je terugvertalen. Ik heb zelf een uitgebreide bibliotheek met handboeken, maar soms ging Mark naar de Leidse universiteitbibliotheek of de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Ik vergoedde zijn reiskostenvergoeding en gaf hem te eten. Maar hij kreeg verder geen stagevergoeding.’ Rutte was ‘een sympathieke vent’, die ‘erg serieus’ was en zijn stage ‘grondig’ deed. En hij was al politiek actief. ‘Maar ik heb toen niet gedacht: ooit wordt dit de nieuwe minister-president. Later hoorde ik hem tijdens een radiodebat dat ging over mensen die niet aan het werk willen. Daar zei hij: “Bij mijn eerste baantje in een antiquariaat moest ik om half negen beginnen, en dan was ik er ook.

Opvallend is het ik gaf hem te eten. In hetzelde artikel im Mare komt ook de bejaarde student Rien Schox weer aan het woord die ook reeds optrad in het KLOL-artikel over Rutte. Deze Schox zegt over Rutte: Hij heeft een goed gehoor en is ook muzikaal erg intelligent. Iedere drie weken speelden we stukken van Brahms, de sonates van Mozart, de orgelmuziek van Bach. Ik voelde me net heer Bommel, en hij was mijn jonge vriend: Tom Poes.

8 Replies to “BREAKING: MARK RUTTE LIEP ALS STUDENT STAGE BIJ DE VADER VAN ARD VAN DER STEUR”

 1. Hoi Micha, allereerst wil ik je laten weten dat ik me sinds een paar weken heb verdiept in jouw strijd tegen het OM. Ik steun je daarin van harte! Wel heb ik een vraag over de stijl van de publicaties op deze website. Als ik jouw stuk over Rutte lees, wek je de indruk een rabiate homohater te zijn. Je koppen doen me denken aan roddeljournalistiek. Ik wil je graag serieus nemen. Je hebt klassieke talen gestudeerd, dus ik neem aan dat je bekend bent met de argumentatieleer van Aristoteles. Jij maakt gebruik van klassieke drogredenen, die Aristoteles als ethos en pathos kwalificeert: de eerste is een aanval op iemands karakter, en de laatste is het wekken van emoties als angst en medelijden bij je publiek. Ik vraag me af of je een bepaalde reden hebt om de zaak op deze manier aan te pakken, het schrikt serieuze mensen af, ben ik bang. Ik probeer niet voor of tegen te zijn, maar kritisch. Als persoon heb ik de indruk dat je hoogintelligent, nuchter en zorgvuldig bent. Dat lijkt in strijd met de stijl en wijze van argumenteren die je vaak kiest.

  1. HI Caroly! Dank voor je post. Ja je moet als nieuwkomer denk ik wel wennen aan mijn stijl; ik ben al 13 jaar bezig. In die tijdsspanne ben ik wel verhard, ook en met name door de hetze die Justitie tegen mij heeft gevoerd. Maar op de feiten ben ik immer aan te spreken en af te rekenen! God bless. Micha

   1. Hoi Micha, ik luisterde net naar een interview met jou van WeAreChange, over je achtergrond, van een paar jaar geleden. Ik snap het nu beter, je legt uit dat je met ‘guerillajournalistiek’bezig bent. Ikzelf ben bezig met een proefschrift over een middellatijnse tekst, waarin de hoofdpersoon dezelfde tactiek toepast. Misschien leuk om te weten dat je in een traditie staat, genaamd ‘crazy wisdom’of ook wel heilige dwaasheid. In essentie komt het erop neer dat je door provocatie en agressie hypocrisie aanpakt, over heilige huisjes heenwalst om de waarheid aan het daglicht te brengen, zoals machtsmisbruik door autoriteiten.Ga zo door, in mijn tekst is de hoofdpersoon niet bang om de doodstraf te krijgen, die hij ook krijgt aan het einde van het verhaal. Maar door zijn listigheid weet hij de dans te ontspringen. Ik wens jou hetzelfde toe.

  2. ” sinds een paar weken”
   ” jouw strijd tegen het OM”
   “een rabiate homohater te zijn”
   ” doen me denken aan roddeljournalistiek”
   ” Jij maakt gebruik van klassieke drogredenen”
   “aanval op iemands karakter”
   “wekken van emoties als angst en medelijden”
   ” schrikt serieuze mensen af”
   ” Dat lijkt in strijd met de stijl en ”

   Pff zelfs Hitler kreeg niet zó veel negatiefs geperst in een alinea..

   Nou groetjes aan je webcareteam he

 2. Misschien is ie a-seksueel….dan. Heer Bommel-Tom Poes.

  Anyhow: Psychopaten zijn seksueel geperverteerd vanwege het ontbreken van geweten en object-liefde o.a. (maar aansprekend in dit opzicht).

  En de bizar energieke, intelligente en vooral ook ‘adapted compensated’ psychopaten herkennen elkaar als “zij die er toe doen” (uiteraard), spelen elkaar het balletje toe en veranderen op micro-, meso- en macro-niveau alles = van ontredderde (of geshredderde) individuen, via complete landen tot zo mogelijk de gehele wereld, in ROKENDE PUINHOPEN.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

Geef een reactie