BREAKING: MARK RUTTE RECHTSTREEKS BETROKKEN BIJ HETZE TEGEN MICHA

DE BEERPUT ROND DE NOG NOOIT IN NEDERLAND VERTOONDE VERVOLGINGS-HETZE TEGEN MICHA GAAT STEEDS VERDER OPEN * ‘MARK RUTTE ZIT ZELF AAN DE KNOPPEN’ * VERDEDIGINGS-VERBOD VOOR ADVOCATEN IN MICHA-ZAKEN NU BEGRIJPELIJK * OPNIEUW AANWIJZINGEN VOOR DIRECTE BETROKKENHEID RUTTE BIJ DE PEDO-NETWERKEN
[wp_ad_camp_1]
In de documentaire over Hillary Clinton die hieronder is gepubliceerd komt naar voren dat de Clintons steeds weer organen van de staat -vooral de belastingdienst IRS- inzetten om af te rekenen met tegenstanders. Het is de grofste vorm denkbaar van machtsmisbruik. Maar in Nederland gebeurt precies hetzelfde. De pedofielen maken gebruik van met name het OM om tegenstanders te terroriseren. Maar in het geval van Micha gaat het allemaal nog een stap verder: Mark Rutte zit persoonlijk (mede) aan de knoppen. Dit blijkt uit de volgende twee feiten. Bij de eerste raadkamerzitting waar werd besloten tot hechtenis van Micha zat de Haagse hoofdofficier Henk Korvinus persoonlijk in de zaal om erop toe te zien dat Micha zou worden vastgezet. Dat is nog nooit eerder vertoond. Recent werd deze Korvinus -die de hele vervolging tegen Micha aanstuurde als superieur van zaaksofficier Nicole Vogelenzang- benoemd tot de persoonlijke ‘raadsadviseur’ van Rutte. Dus de belangijkste adviseur van Rutte inzake strafrecht is de man die verantwoordelijk is voor de vervolging van Micha. Maar nog veel alarmerender is de rol in het verhaal van Frits Huffnagel, een van de aangevers tegen Micha in juist deze strafzaak -die dus werd geleid door Korvinus! Huffnagel is van alle Nederlanders de grootste intimus van Rutte en betrouwbare bronnen spreken zelfs van een seksuele relatie. Rutte is volledig ‘gemaakt’ door Huffnagel die via list en bedrog ‘regelde’ (in opdracht van Joris Demmink) dat Rutte de leider werd van de VVD ten koste van Rita Verdonk. Met andere woorden: een van de aangevers tegen Micha ligt in bed met Mark Rutte. Nu wordt veel duidelijk. Aan de orde is in elk geval het oproepen van Rutte en Huffnagel als getuigen bij het hoger beroep in deze zaak. Dit hoger beroep was aanvankelijk toegewezen aan de godsdienstwaanzinnige ‘ouderling Abbink’ maar die is gewraakt wegens klinische krankzinnigheid. You don’t make this stuff up!

16 Replies to “BREAKING: MARK RUTTE RECHTSTREEKS BETROKKEN BIJ HETZE TEGEN MICHA”

 1. Kat zou natuurlijk graag willen dat de minister-president zelf zich met zijn zaak zou bemoeien, het zou hem nog enig aanzien op kunnen leveren. De bittere waarheid is echter dat Mark Rutte hoogstwaarschijnlijk niet eens weet wie Micha Kat is. Kat ziet zichzelf namelijk als het middelpunt van al het leven op aarde maar helaas is hij niet meer dan zichzelf in stand houdend vermaak voor een paar verwarde reaguurders en mensen die af en toe eens een verzetje nodig hebben. Verder is Kat zijn invloed in de wereld nihil. Zelfs zijn eigen leven ligt totaal overhoop.

 2. “”De rol van Huffnagel als aangever tegen Micha is duidelijk genoeg””

  Lijkt me dat er tig mensen zijn die geen aangifte hebben gedaan, en je dus er nog redelijk van af komt ……..

  “”Rechters komen overigens nooit ‘kijken bij andere zittingen’””

  Op vele gebieden gebeurt het dat college s op vele vakgebieden effe komen buurten, alleen bij KAt zijn rechtszaken weer niet want dat komt niet uit in zijn gefalsifieerde verhaal.

  Overigens Kat gebruik je de story lijn van klokkenluider online, om vervolgens hier weer wat oude zooi neer te kachelen.

  1. “Rechters komen overigens nooit ‘kijken bij andere zittingen’””

   Dat lijk Mij ook .. te meer wegens ze dezelfde werktijden hebben. Men geen zittingen mag verstoren en interesse der rechters algemeen in Récht Belang en Gezondheid Burgers állerlaagst is en liefst snelst ván ze áf is wat dagelijks vertoond wordt

 3. Hommes mag dan het grootst mogelijke ontzag hebben voor figuren als Rutte en (eertijds zoals Balkenende) prins Bernhard, iemand die ze allemaal op een rijtje heeft, wil dergelijke “asbakken in mensengedaante” nog slechts tegen de broekspijpen pissen (in psychologische zin dan).

  Testen en uitnemen!

 4. Ja en rutte staat er bij als koning willem op rutte zijn gsm na ampel overleg met klagende mark een ndrangheta moordenaar besteld om me voor de zoveelste keer om te laten brengen.

  Enkele spelers die volkomen grip en bevel op justities diensten en rechtbanken hebben zijn de centraalbankiers en het koningshuis.

  Deze zijn weer onderdeel van internationale netwerken als eucommisie en aipac die ook china proxies zijn evenals de adel netwerken religien en nog heel veel meer.

  Dat ze zoveel hebben is omdat ze zich alles met bedrog oplichting moord en doodslag eigen maken en eigenaar maken of dan tenminste totale controle en macht winnen en alles infiltreren tot en met wiegjes aan toe want een Baby is een gemakkelijk hapje en gilt gelijk al lieve God heb erbarmen.

  Uiteindelijk een oud incestnetwerk dat de Mensheid uitbuit corrumpeert sloopt en tegen elkaar uitspeelt en zelf ook al lang verzopen en verdwaald in dat spel.

 5. Hoe psychopaten zonder enige verhoging van de polsslag misbruik (!) maken van het staatsapparaat komt ook vrij indringend naar voren in de kwestie De Roy van Zuydewijn en al veel eerder bij de naoorlogse ambtenarenzuivering door de levenslang ingezworen SS’er PB en diens trawanten, waartussen voor de USA/GB en PB BV lastige (= normale/integere, zoals het hoort zonder aanzien des persoons opererende) Nederlandse overheidspersonen in psychologische en maatschappelijke zin ijskoud de hals is afgesneden: het (voor dergelijke psychopaten kenmerkende) psychische equivalent van gruwelmoord.

 6. LS…

  Dat Rutte zich triomfantelijk laat fotograferen met alle Haagsche Broodpoten voor Café de Landman inclusief Hufffnagel zegt toch al genoeg van het vunzige niveau van onze Pinoccio !

 7. Kijk eens aan.. Rutte…. Dan heb je wel last van zelfoverschatting ja. Dus Korvinus zat een keer tijdens een zitting in de zaal en op basis daarvan veronderstelt Micha dat hij die rechters aan zat te sturen? Wat ik niet kan begrijpen is hoe Micha ooit juridisch journalist kan zijn geweest als hij zoiets stompzinnigs schrijft. Er komen wel vaker andere rechters even kijken bij een zitting, dat zegt veder niets. Maar zoals Micha hierboven zelf al aangeeft, was Korvinus nog helemaal geen raadsadviseur van Rutte ten tijde van die zitting. Nergens blijkt dus uit dat er enige aansturing door Rutte plaatsvond, behalve in het toch niet helemaal stabiele koppie van Micha. Wat Huffnagel ermee te maken heeft is al helemaal onduidelijk. Zat die ook in de zaal tijdens een zitting?

  1. Er komen wel vaker andere rechters even kijken bij een zitting, dat zegt veder niets.

   Korvinus was geen rechter, maar de baas van het Haagse OM dat bezig was Micha te vervolgen op basis van een compleet gefalsificeerd dossier. Rechters komen overigens nooit ‘kijken bij andere zittingen’. De rol van Huffnagel als aangever tegen Micha is duidelijk genoeg. Het wordt steeds makkelijker je ‘stompzinnige’ opmerkingen te weerleggen, Ivo Hommes! Misschien een aanvullende cursus ‘Trolkunde’ op kosten van de belastingbetaler?

   1. Sorry Micha, dat doen ze wel en als jou dat nooit opviel illustreert dat alleen maar dat je alles behalve een journalist bent, laat staan een rechtbankjournalist. Ik heb het advocaten, officieren en rechters geregeld zien doen. Die zitten daar dan niet om wie of wat dan ook aan te sturen, maar puur uit professionele interesse. Vanzelfsprekend is het voor juristen interessant om het rechtsbedrijf te volgen en op een bepaalde manier zijn zaken tegen jou ook wel amusant, niet in de laatste plaats vanwege je proceshouding: met je wrakingsspelletjes, je schuimbekkende tirades over een “togasyndroom”, hoe je er telkens weer in slaagt je eigen advocaat tegen je in het harnas te jagen, je weet er een prachtige soap opera van te maken.

    Overigens werd er geen enkel dossier “gefalsifieerd”, alleen maar omdat je schuldig bevonden werd aan de ten laste gelegde feiten en had Huffnagel natuurlijk meer dan voldoende aanleiding om aangifte tegen je te doen, met al je diepgestoorde beschuldigingen (vind ik dan als burger). Wat me zorgen baart is je onvermogen om naar jezelf te kijken en de misdrijven die je pleegde aan te zien voor wat ze zijn: misdrijven. Ik ben ook maar een simpele communicatiewerker, maar het lijkt toch van een bepaalde pathologie getuigen dat je dan uit gaat halen naar de mensen die over je moeten oordelen, je advocaten, en volkomen ongerelateerde mensen wiens enige “misdrijf” was dat ze een keer op de publieke tribune van een zitting zaten. Aanwezige juristen weten zich tenminste nog te gedragen, dat kan bepaald niet gezegd worden van het schuim der natie dat jou op de publieke tribune kwam aanmoedigen.

    Zeker is de rol van Huffnagel duidelijk genoeg: je pleegde een misdrijf tegen hem. Hij deed daar aangifte van.

    1. Hommes

     Bent u gerelateerd aan terre des hommes dat Wereldwijd zit ..die kÚch .. Kinder bescherming en kÚch gezonThEitzsÓrg bedrIjFen?

     http://www.google.com/search?q=terre+des+hommes+foundation&oq=terre+des+hommes&sourceid=chrome&ie=UTF-8

     Switserleven gefÜhl sal r dan wel insitten is het nié? Seecker gezien ander toprotleden dan uw department dé strótten óók al vól srokken als bolhaar en buruma.

     Gezien uw hiér al erger dan Holocaust ontkenning zijnde gedrag (jé sál jé Holocaust Slachtoffers Én Slachtoffertjés maar wéér vergassen en in brand steken als ze wát wilden Zeggen?)jegens talloze misbruik martel en prostitutie Slachtoffers en Slachtoffertjes mogen we als gebruikelijk het ergste vrezen denk ik dan?

     Bent u family van bana..gaan daar ook gelden heen ipv enkel switserland en via switserland? https://www.pinterest.com/lauradollard/bana-bing-bana-boom/

     Dán sulle fondsen en holdings als PNG minerva mercator u vast ook niét onbekend siJn?

     Heeft u ook geld (van Òns) in zenders als kÚch .. kinder vrinden zap en ntr?

     Betaalt u dan eigelijk Wél Belasting?

     En hou u maar njÉt aan huffnagel fast die is al meermalen dóór de mand die VoÚte sorg aktifist dié rent al gillend met gewapende bendeleden door t Land ter damagecontrol.

     Geheel Legaal van Kat hém .. én Ú .. in t Vizier te Houden als ietwát hoog (ver)spilfiguur in onze té dure sorgsektoor en Kinder frinderei ..Én KÙCH réchTsTaÁt

     Úw obsessieve aanwezigheit hiér een volgend redflag jegens u lijf en leden.

     En Wéét uw Moeder wát u doet? Of is ze dÒÓT?

     1. switserlant switserleFen gelauff NOS davos van vollenhoven

      just ietstie is nét n inloophoér

  2. Ik begrijp heel goed dat de premier hoogstpersoonlijk achter Micha Kat aanzit, deze briljante onderzoeksjournalist is staatsgevaarlijk en listig voortvluchtig zodat de Demmink squads maar geen vat op hem kunnen krijgen.

Geef een reactie