BREAKING: MEINEED DEMMINK STAAT NU AL VAST

GAAT MARTIN DE WITTE AANGIFTE DOEN TEGEN JORIS DEMMINK WEGENS MEINEED? NEE, NATUURLIJK NIET: HIJ IS TOTAAL CORRUPT EN ‘INGEHUURD’ OM DE ZAAK TE KILLEN NET ALS DESTIJDS RICHARD KORVER BIJ DE ROBERT M.-ZAAK

DEMMINK GAF EERDER TOE SEKS TE HEBBEN MET MINDERJARIGEN ZONDER IN ALLE GEVALLEN ‘NAAR HUN LEEFTIJD TE VRAGEN’ * ADVOCAAT IN DIT FRAGMENT WERD VERMOORD DOOR DE DEMMINK-SQUADS * DE MEINEED VANDAAG: ‘IK HAD GEEN SEKS MET JONGE JONGENS’

[wp_ad_camp_1]

Deze uitzending werd Micha toegespeeld door een ‘mol’ binnen de NOS die hem een code gaf waarmee hij toegang kreeg tot een on-line archief van alle journaal-uitzendingen. De NOS weigerde de uitzending uit eigen beweging af te staan. Deze ‘mol’ was Jeroen de Jager die Micha tevens een ‘smoelenboek’ gaf met de 06-nummers van alle NOS-medewerkers. De Jager werd door Marcel Gelauff verboden verder onderzoek te doen naar Demmink.

5 Replies to “BREAKING: MEINEED DEMMINK STAAT NU AL VAST”

 1. DEMMINK GAF EERDER TOE SEKS TE HEBBEN MET MINDERJARIGEN ……….. audio fragment geeft wat anders weer namelijk jonge jongens.

 2. Toen Demmink niet altijd vroeg hoe oud ze waren, kwam dat omdat hij ze rond de 25 jaar schatte?
  Geen jongetjes van 13 dus.

  Je komt er met antieke Romeinse (rechts)toestanden echt niet uit, met biologerende en glibbergladde psychopaten. Zelfs als de rechter nietsvermoedende prooi is en geen (herkende, bewust op de zaak gezette) ‘real McCoy’.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

 3. @demminkdoofpot

  #NOS meldt in #Journaal alleen ontkenning #Demmink. Meldt niets over opmerkelijk onthulling politiemensen. Waarom niet @MarcelGelauff?

  1. Wat zullen die werkkampen in de toekomst toch vol zitten. Dat is mooi, dan kunnen we tenminste concureren met China. De rest van Nederland kan meteen aan de 25 urige werkweek.

Geef een reactie