BREAKING: MH 17-NABESTAANDEN AFGEKOCHT VIA ‘COMMISSIE VAN WIJZE MANNEN’

DAT HET ALTIJD NOG KRANKZINNIGER EN NOG PROVOCERENDER KAN WETEN WE INMIDDELS AL LANG * SATANISCH GELD VAN ZIONISTEN EN DE NWO MOET NABESTAANDEN DEFINITIEF IN HET GAREEL BRENGEN * KABINET DWINGT NABESTAANDEN HUN VERMOORDE DIERBAREN TE VERRADEN EN TE VERKOPEN
[wp_ad_camp_1]
In your face. Geld en een ‘commissie van wijze pedof mannen’. Niet het opsporen en berechten van de werkelijke daders is wat Rutte cs. interesseert -anders was het al lang gebeurd- maar het tot zwijgen brengen van de nabestaanden. De Telegraaf die deze horror weer bekend maakt: Deze denktank van oud-politici, vliegbazen en advocaten moet volgens hem nog deze zomer met een concreet plan komen om in alle betrokken landen geld vrij te maken voor snelle hulp aan de families van slachtoffers. “Ook de Nederlandse regering zal daarbij worden betrokken”. Ed Nijpels, Pieter Kalbfleisch en Camiel Eurlings hebben reeds toegezegd. De commissie zal worden gepresenteerd op het ‘zang- en dansfeest’ waarin het eenjarig jublieum van de false fl de laffe actie van Poetin zal worden gevierd. De grootste tragiek is nog wel dat het satanische kabinet-Rutte en de NWO de nabestaanden dwingen hun geliefden te verraden voor geld als Judas ooit deed met Jezus en ze te offeren op het altaar van de derde wereldoorlog waarin nog honderdduizenden meer zullen sterven.

6 Replies to “BREAKING: MH 17-NABESTAANDEN AFGEKOCHT VIA ‘COMMISSIE VAN WIJZE MANNEN’”

 1. Zionisten worden als schuldigen neergezet?
  Dat is het moment waarop achterlijkheid haar onschuld verliest.

  Wachten is het op campagne voor een NSDAP, en die grote nieuwe Adolf Hitler die Micha gaat steunen.

  Block me maar Micha, als je het niet kan verdragen dat je valse aanklacht in de richting van Zionisme als leiding van de NWO niet aankan. Je zou als jood beter moeten weten. Andere Joden doe je hier mee verdriet, maar mij ook die geen Jood is. NWO is een vertaling van een Latijnse tekst, niet van een Hebreeuwse tekst. Deze geheime dienst gebruikt Joden al sinds de Dreyfuss affaire als zondebok. O, Dreyfus affaire, te moeilijk voor de sentimentele aanhanger van stoere woorden?
  Ik moet stoppen met dit commentaar…
  Bekeer je Micha.
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/anti-semitism/Dreyfus.html

 2. Er bestaat bij psychopaten zelf geen enkel besef van ziekte/aberratie/TOTALE KRANKZINNIGHEID. Alles gaat ze prima voor de wind -behalve door totale (!) meedogenloosheid, mede door nagelaten staatsinrichting van hun voorgeslacht- en ze voelen zich ten diepste “Übermenschen”, geknipt om “geo-politiek” te bedrijven en met Untermenschen (normale mensen mét geweten en empathisch vermogen en hierdoor NORMAAL begrensd) te doen wat hen maar in hun collectief diep gestoord/pervers functionerende brein opkomt.

  ZE STOPPEN NIET, NIET VANZELF.

 3. PB BV is opgericht door een hoogverraderlijke SS’er (over)rijp voor het wettelijk vuurpeloton, die naadloos gemene zaak heeft gemaakt met de psychopathische gruwelmoordenaards van o.a. en met name Dresden, (over)rijp voor een internationaal tribunaal.

  ALLE (!) huidige “ambtenaren” verlenen (op een of andere manier) aan dit ‘pure evil’ tuig baatzuchtig/tot proactief geweld geneigd hand- en spandiensten en kunnen geenszins (!) beschouwd worden als dienaren van het openbaar belang.

  ‘This says it all’ en de rest, ook de waanzinstoestand rond MH17, zijn -hoe spectaculair ook- slechts aantekeningen in de marge bij dit wereldwijd (elkaar onderling het balletje toespelend) ‘adapted compensated’ psychopathisch web.

 4. “Ed Nijpels, Pieter Kalbfleisch en Camiel Eurlings ”

  Een die met ruud lubbers 200 miljard uit pensioenfondsen roofde een die landelijk creche monopolie had of heeft voor de Baby spleten ghouls en een die KLM aan frankrijk uitverkocht? Hmmm wordt t interessant wié die nabestaanden dan wel zijn dat die wel geld krijgen… en 2,5 miljoen Gezinnen en een nog maar restje Nederlandse Holocaust en Genocide Overlevenden niet.

  T is trouwens dat de vliegtuig maatschappijen eerste verantwoordelijken zijn…toch? ff je passagiers oorlogsgebied in vliegen is niet echt alledaags.

  Gaat rutte nou dan ook al die Nabestaanden van zijn frauduleuze hpv en vogelgriep vaccinatie genocide Uitkeren? Meer dan 1200 overleden en meer nog beschadigden? We moeten heden immers snel gebruik maken van gulle buien van de plunderaar.

  1. Oh ja wat ik al zei: juist dit type daders (die niets en niemand te vrezen hebben) staan juist bij de tranenfeesten voor aan:

   ” ff je passagiers oorlogsgebied in vliegen is niet echt alledaags. ” Wat eurlings dan een dader verdenking opleverd de passagiers te hebben helpen vermoorden….

   Wat betreft vergoedingen moeten nabestaanden mischien meer bij soros berlusconi en rutte zijn en bij programma pushers als timmermans porosjenko yatsenyuk?

   Rutte werd nog positie als tweede man in de camorra door opperbaas berlusconi die dat voor soros organiseerde beloofd als die MH17 mooi speelde.

   1. Nijpels en kalbfleisch ook een rol hadden … immers van alle commisies weten we nu wel dat die vol zaten met JUIST de daders en handlangers van de wit tot samson.

Geef een reactie