BREAKING: MH 17-‘PRIMEUR’ TELEGRAAF BELOOND MET ALL TIME LOW

KOERS VAN PEDO-MEDIA-CONCERN NU OP ALL TIME LOW VAN 4.61 * SAMEN KRIJGEN WE DE CRIMINELE OORLOGSHITSERS KAPOT! * HET VERSCHIL TUSSEN 1939 EN 2015: NU HEBBEN WE INTERNET OM DE OORLOGSPROPAGANDA VAN DE STAATSMEDIA TE BESTRIJDEN * TMG IS CATCH-22: HOE MEER OORLOGSPROPAGANDA, HOE DOORZICHTIGER HET ALLEMAAL WORDT, HOE MEER MENSEN WEGLOPEN EN HOE LAGER DE KOERS
[wp_ad_camp_1]

9 Replies to “BREAKING: MH 17-‘PRIMEUR’ TELEGRAAF BELOOND MET ALL TIME LOW”

 1. Welnee, de oosterbuurtjes fluisteren helemaal niks. Dat doen alleen wat verdwaalde complotters op complottersites. Ongelofelijk dat iemand zulke onzin van Kat serieus neemt. Het is toch zo duidelijk als wat dat Kat alleen maar schrijft over wat hem dwars zit, en daar grote verhalen omheen verzint om er maar wat belangrijkers van te maken??

 2. LS…

  Afshin Ellian, u kent hem wel de nep professor met het lage voorhoofd van Pleepapier Zionisten Blad Elzevier nu officieel oorlogshitser geworden. Hij heeft het over de gewetenloze Putin. De achterlijke zool en schaamteloze overloper lult maar wat in opdracht van de Zionisten…

 3. Waarover de MSM zorgvuldig zwijgen:

  Griekenland is nog niet zo lang een heel rijk land. Ook nu nog doen de Noren op verzoek van Athene seismisch onderzoek naar de enorme hoeveelheden aardgas en aardolie voor de Griekse kust. Geschat wordt dat de Griekse gasvoorraden de hele EU decennia lang van aardgas kunnen voorzien. We moeten de opzettelijke vernietiging van Griekenland waar bedrijven en voorraden straks voor een habbekrats geprivatiseerd (komt van privare en dat betekend gappen)kunnen worden en vooral de Amerikaanse bemoeienis met het hele spektakel wel in het juiste licht zien!

  1. LS…

   Als dat waar is dan is het Griekse Drama een begrijpelijke Poppenkast geworden en moeten ze een paar dingen doen: De Shell / Oranje en de Amerikaanse Zombies buit de deur houden… Schop Fat Willy & Pampa Max er ook maar uit. De Griekse mensen houden toch niet van Duitse Fascisten !?

 4. Wanneer gaat er geld toe gegeven worden om een aandeeltje TMG in bezit te willen hebben?

  Ach hadden ze nu toch maar een ander karakter gehad en (net als de PB BV Rechterlijke Macht) ijverig aan waarheidsvinding gedaan…….

 5. Het zal niet iedereen zijn opgevallen dat we al een tijdje in WO-3 zitten. Nee, geen oorlog met conventionele wapens dit keer maar met een geheel nieuw wapen: financiële dwangmaatregelen. Binnen korte tijd heb je daarmee een land als Griekenland op de knieën. En geloof me: het blijft echt niet bij Cyprus en Griekenland. Maar dank zij het internet kunnen de wakkere Nederlanders straks niet meer zeggen “wir haben es nicht gewusst” maar wordt het “wir wollten es nicht wissen.

  Pas als de rook is opgetrokken hebben de wakkere nederlanders allemaal in het verzet gezeten.

 6. Ondertussen mocht Nederland 140 ton goud terughalen uit de VS. “Schweigegold für MH-17” fluisteren de oosterbuurtjes.

Geef een reactie