BREAKING: MICHA BRENGT CHRIS KLOMP DEFINITIEF OP DE KNIEEN

HET KAN DUS WEL: NET ALS HILLARY CLINTON OOK CHRIS KLOMP GESLOOPT EN ONTMASKERD * CHRIS GOOIT NU DE HOORN [klomphoorn] NADAT HIJ MICHA ‘PSYCHISCH GESTOORD’ NOEMDE * MICHA BELDE HEM OM TE VRAGEN ‘VIND JE MIJ NOG STEEDS PSYCHISCH GESTOORD?’ MAAR HIJ KREEG NIET DE KANS * VERZOEK AAN DE TIENDUIZEND+ LEZERS VAN DEZE SITE: RICHT JE MASSAAL TOT HET AD [010 406 6077] MET HET VERZOEK DE PEDO-INTRIGANT OP NON-ACTIEF TE STELLEN

Om elk misverstand uit de weg te ruimen stuurde Micha Chris enige minuten na bovenstaand telefoontje een sms met de tekst: Is ier iets mis? Kan ik je helpen? Het aardige is dat Chris juist op het punt stond opnieuw aangifte tegen Micha te gaan doen omdat hij zich niet kan neerleggen bij diens uitspraak dat ‘het bloed van de vermoorde kinderen aan zijn handen kleeft’. Door zijn laatste actie heeft Klomp aangetoond dat hij werkt in opdracht van de pedofielen en Joris Demmink door wie hij ook wordt betaald zoals deze site reeds maanden geleden heeft aangetoond. Ten overvloede: Klomp begon ruzie te zoeken met Micha door hem in de landelijke media voortdurend neer te zetten als een ‘complotdenker’ die leugens en waanzin verspreidt. Zie wat er nu van gekomen is: als een jankende en bange hond vlucht de voormalige militair de bossen in. Het licht van de waarheid kan de corrupte pedofielen-vriend niet verdragen.

12 Replies to “BREAKING: MICHA BRENGT CHRIS KLOMP DEFINITIEF OP DE KNIEEN”

 1. Volgens mij is flauw om maar te blijven bakkeleien over aantallen en concrete bewijzen. Het gaat natuurlijk om het dieperliggende probleem van de verregaande corruptie, decadentie en degradatie van figuren die de top van de samenleving bevolken. En daarvan is het merendeel van de bevolking allang overtuigd. Dus welke Mis Onschuld ben jij nu voortdurend aan het verdedigen tegen deze aantijgingen? Aan wiens kant sta je eigenlijk, Mis Poes?

  1. Hier komt de aap weer uit de mouw: feiten intertesseren Caroly maar matig, als de ‘verregaande corruptie, decadentie en degradatie’ – natuurlijk weer niet toegelicht – maar worden aangetoond is alles geoorloofd. Niet dat Caroly daar veel aan toe weet te voegen. Ze is als bakvis over haar oren verliefd op haar held Micha.

   1. Dus ik heb ongelijk, en volgens jou, dinges, leven wij in een verlichte samenleving, zonder alle problemen die Micha Kat hier beschrijft. Feiten zijn betekenisloos als je ze niet goed weet te interpreteren. Doe een intelligentietest, en kom niet aanzetten met je persoonlijke insinuaties die niets met mijn argumenten te maken hebben.

   2. Wat jullie, immer vuilspuitende tegenstanders van Micha Kat doen is als volgt: Ik zit hier in een universiteitsbibliotheek tussen een immense hoeveelheid boeken. Dat zijn er naar schatting een twee of drie miljoen. Nee, zeggen jullie, dat klopt niet, het zijn er veel meer. Kom met exacte cijfers. En zo niet, zit ik niet in de universiteitsbibliotheek. Ik zal jullie geruststellen: het zijn er 4,2 miljoen, en met mijn onjuiste inschatting bleek ik opeens niet in de bibliotheek te zitten. Oef, wat een fantastische logica houden jullie erop na, petje af, hoor!

    1. Caroly zit alleen maar tussen drie miljoen boeken om haar erudiete kennis weer eens te etaleren (kijk mij toch eens interessant wezen), maar de vergelijking slaat natuurlijk nergens op. We hebben het niet over de inschatting van het aantal boeken, maar over de juiste weergave van feiten. Demmink en baby’s, daar heeft Kat nog niet een snipper bewijs van geleverd.

     1. 4,2 dinges! Get your facts right. En vertel me één keer wat je ondertekst is bij al je commentaren! Maar dat woord zul je wel niet kennen. Zoek het op en kom met een intelligent antwoord, dan kunnen we verder praten.

  2. We noemen hem niet voor niets Pis Poes. Het is altijd hetzelfde met hem. Er komt geen normaal woord uit. Pis poes is echt ziek in zijn hoofd en dat komt nooit meer goed. Ik stel voor dat hij naar zijn dokter gaat en een recept voor de pil van Drion laat uitschrijven.

 2. Geestig hoe Chris Klomp Micha met eenvoudige ironie voor gek zet. Leuk gesprek.

  Hij stelt ook de vraag die ik hier al meerdere malen stelde: Micha fantaseert over ‘duizenden baby’s’ die werden verkracht, in stukken gesneden en opgegeten maar kan geen enkel concreet geval documenteren. Chris vraagt of er bijvoorbeeld ouders zijn die aandacht vragen voor hun verdwenen kinderen, Micha beweert dat die ouders er gewoon niet zijn.

  Het is werkelijk ongelooflijk hoe de idiote fantast Micha denkt geloofwaardig te zijn zonder enig bewijs of onderbouwing voor zijn krankzinnige verhalen.

  1. Beste Poes Mis, ik maak me zorgen over je vermogen om de stand van zaken in onze samenleving goed te interpreteren. Geef mij één voorbeeld van een verlichte geest, die een voorbeeld voor je is, iemand die een toonbeeld van integriteit is, en een baken op wie we ons kunnen richten. Een man of vrouw die laat zien hoe het moet, en aan wie we ons kunnen spiegelen. Zo iemand kun je vast wel bedenken, toch? Demmink bijvoorbeeld (sorry als ik cynisch ben).

 3. Even ten aanzien van Chris Klomp: Zoals gewoonlijk moet iemand met een slecht geweten de rekening eens betalen , al is het op zijn sterfbed als zijn leven als een flimflits in zijn hooft afspeelt. Een hond die iets verkeert doet wordt schuchter enz, enz. Er liggen
  stapels rekeningen klaar die zwaar zullen vallen. Overigens ; Ik heb wel de zelfde achternaam als Chris Klomp dus ook Klomp, maar langs Chris Klomp wil ik nog niet begraven worden

Geef een reactie