BREAKING: MICHA GAAT NEDERLAND REDDEN, SAMEN MET ERWIN LENSINK EN ANDEREN; OPRICHTING POLITIEKE PARTIJ

MICHA KAT, ERWIN LENSINK EN EEN SERIE ANDERE ‘PROMINENTE VRIJANDEN VAN HET SYSTEEM’ ZULLEN ZICH BIJ DE KOMENDE VERKIEZINGEN VERKIESBAAR STELLEN OM SCHOON SCHIP TE MAKEN IN NEDERLAND * MAANDEN VAN ‘GRONDWERK’ VERRICHT DOOR ERWIN LENSINK DIE DE PARTIJ ZAL GAAN ‘LEIDEN’ * MAAR ELKE KANDIDAAT ZAL EEN GEHEEL EIGEN CAMPAGNE GAAN VOEREN OP EIGEN ISSUES * KERN VAN DE ORANJE REPUBLIKEINSE PIRATEN: NEDERLAND IS ALLEEN TE REDDEN ALS DE MONARCHIE WORDT BEEINDIGD

Feit: onder het huidige systeem (de constitutionele monarchie) en de huidige partijen en hun mensen is Nederland niet te redden. Sterker: deze mensen hebben ons land verwoest en zullen door hun satanische incompetentie alleen maar nog meer schade gaan veroorzaken. Ander feit: De monarchie is verworden van een asset voor ons land tot een liability. Nederland is dood- en doodziek (zeg maar stervende) en bij mogelijk reddende operatie bestaat uit het verwijderen van de tumor Monarchie die het lichaam vergiftigt. De crisis in Nederland is thans zo compleet en totaal, dat Micha niet langer revolutie kan blijven prediken zonder een alternatief te bieden. Dankzij Erwin Lensink wiens historische daad van het werpen van de waxinelicht-houder het begin van het einde markeert van het huidige systeem is dat alternatief er nu in de vorm van een nieuwe Republikeinse politieke partij. Thans kunnen we nog slechts de namen bekend maken van Erwin Lensink (o.a. staatsrecht) en Micha Kat (o.a. rechtstaat), maar er zullen er meer volgen. Tevens zoeken we natuurlijk zo veel mogelijk mensen die zich verdienstelijk willen maken in elke rol denkbaar, van komend minister tot folderaar (of beide!). Deze mensen kunnen zich aanmelden via gwe_lensink@hotmail.com. Later meer. We will be victorious!

18 Replies to “BREAKING: MICHA GAAT NEDERLAND REDDEN, SAMEN MET ERWIN LENSINK EN ANDEREN; OPRICHTING POLITIEKE PARTIJ”

 1. De test zal het uitwijzen Wietse. Zou het jou dan lukken The APP binnen te komen dacht je?

  Je denkt van wel hè?!

  Gewoon de boel omdraaien en DSR tot huispsychopaat hier maken…….

 2. Dag Heer Kat,
  het verheugt ons zeer dat U middels ‘democratische’ besluitvorming een gooi gaat doen naar de macht.

  Een voorwaarde om U verkiesbaar te kunnen stellen is – volgens de Kieswet – dat U woonachtig bent in een Nederlandse gemeente. Dat hoeft op geen enkel bezwaar te duiden; immers, wettelijk gezien mag dat ook een Penitentiaire Inrichting zijn.

  De kosten waaraan voldaan moeten worden zijn: €450 om Uw partij te registreren, en €11.250 om mee te mogen doen aan de verkiezingen.

  In theorie zou U laatstgenoemde bedrag terug kunnen krijgen bij het behalen van voldoende stemmen (75% stemmen van 1 zetel). Aangezien U deze drempel toch niet haalt willen wij U graag nu al bedanken voor Uw royale donatie aan de staatskas. Voor die €450 kunnen wij een prachtige fles wijn aanbieden aan onze chef, de heer Demmink. De €11.250 zal gebruikt worden voor een ‘informeel ambtsreisje’ in het pittoreske plaatsje Pattaya, U wel bekend.

  Rest ons niets anders dan U veel succes te wensen met Uw campagne. Wij vertrouwen erop dat U bovenstaande bedragen weet los te peuteren van Uw enthousiaste achterban.

  Alvast bedankt!
  met kindvriendelijke groet,
  De Pedoplunderelite

 3. overigens Kat vegen ze makkelijk van tafel met zijn achterlijke gedragingen op you tube filmpjes.

  Vervolgens blijft er niks over en gaat vervolgens op het pluche zitten.

  Oveigens kan men in Nederland zich bij een partij voegen, als er nog een gevangenisstraf van 10 maanden openstaat????

 4. “”Primo
  U kunt er gif op innemen als de PVV een partij was zoals de partijen zoals de GUT-MENSCHEN het graag zouden zien, -ze gaan er zelfs voor naar de kerk en smeken God om het licht- er dik, dubbel en dwars geïnfiltreerd zou worden.””

  Lijkt me eerder dat dit een keuze is van de partij zelf OM CONTROLE TE HOUDEN, en niet dat geopperde verhaal van je met infriltatie sprookjes.

 5. “”Duidelijk foldertje breed verspreiden onder de bevolking met, aan de hand van schoolvoorbeeld prins Bernhard, een duidelijke uitleg van wat een psychopaat nu eigenlijk is.””

  lekker moeilijk doen trekt geen kip lijkt me ………

 6. success Lensink met je nieuwe partijgenoot, binnnen no time zal je problemen krijgen en de behandeling krijgen van Kat die uw voorgangers zoals JDTV en zijn ex advocaten en zijn ex werkgevers Telegraaf/NRC tot nu toe heeft gegeven.
  Pas tevens op met gevoelige informatieve zaken aan Kat te voorzien, aangezien hij zijn deal met Moskowitz ook ten grabbel gooit bij Wim Dankbaar.

  OOk success voor de volgelingen, Kat zal u in de toekomst op deze wijze behandelen, Kat heft grootheidswaanzin in dit filmpje, en BEKT vervolgens medestanders af https://vimeo.com/19618707

 7. Nee, dit gaat hem echt worden:

  Twee jaar geleden: ‘Waxinelichthoudergooier Erwin L. treedt af als bestuurslid van de Piratenpartij in Nijmegen nadat hij de partij tegen de afspraak in had aangemeld voor de gemeenteraadsverkiezingen.’

  Een jaar geleden: ‘De partij van waxinelichthoudergooier Erwin Lensink doet niet mee aan de verkiezingen voor Provinciale Staten in maart. Lensink heeft de verplichte borgstelling niet op tijd betaald’

 8. Ik zou trouwens kiezen voor de moderne naam (The) APP.

  De Anti Psychopaten Partij.

  Duidelijk foldertje breed verspreiden onder de bevolking met, aan de hand van schoolvoorbeeld prins Bernhard, een duidelijke uitleg van wat een psychopaat nu eigenlijk is.

  Duidelijk maken dat alle politici van The APP -UNIEK- zijn getest op deze levensbedreigende persoonlijkheidsstoornis en wél zijn bevonden.

  Men moet dit soort belangrijke keuzes niet aan een waxinelicht werpende boerenjongen overlaten, dunkt me.

  1. “Men moet dit soort belangrijke keuzes niet aan een waxinelicht werpende boerenjongen overlaten, dunkt me”, aldus gesproken door onze huispsychopaat die zich duidelijk ver verheven boven het gepeupel voelt.

 9. De monarchie is trouwens het probleem niet. Je moet het bestuur gewoon niet laten overnemen door (echter dan echt) toneelspelende, doch in werkelijkheid ledige/onmenselijke ‘adapted compensated psychopaths’, zoals eertijds de glibbergladde, buitengewoon energiek ruggenstekende en biologerend manipulerende “Vader des Vaderlands” of meer recent de bizarre “Führer van het Verzet”.

 10. Ik zou alle aspirant leden statutair verplichten om eerst een psychopatentest te ondergaan en daar als normaal mens doorheen te rollen.

  Anders zijn de “Oranje Republikeinse Piraten” GEGARANDEERD binnen de korste keren (m.n. indien eenmaal aantrekkelijk om enige macht en controle van betekenis hierdoor te kunnen usurperen) volledig door psychopaten geïnfiltreerd en overgenomen.

  Zo zijn alle menselijke pogingen om via organisatie ‘of sorts’ onder de BTK- knoet van psychopaten uit te komen overal ter wereld tot nu toe (ijskoud) gesmoord.

  1. LS. DSR,

   Is dit niet de reden waarom de PVV een vereniging is met maar 1 bestuurder?

   U kunt er gif op innemen als de PVV een partij was zoals de partijen zoals de GUT-MENSCHEN het graag zouden zien, -ze gaan er zelfs voor naar de kerk en smeken God om het licht- er dik, dubbel en dwars geïnfiltreerd zou worden.

   Het manco voor de PVV is waarschijnlijk als ze straks de grootste zijn -de GUT-MENSCHEN gaan dan niet meer naar de kerk, dominee en pastor worden geseld- maar dat is minder erg dan het lijkt, wat veel erger is dat de PVV niet genoeg capabele mensen heeft om belangrijke posten te bezetten.

   Dat is het paardenhaar waar de GUT-MENSCH zich nu nog aan vastklampt.
   Het ambtenarenapparaat staat al klaar om de boel in de soep te laten lopen.

   1. In bovenstaand bericht is in de eerste zin een fout geslopen sorry, moet zijn

    ” Dit is precies de reden waarom de PVV een vereniging is met maar 1 bestuurder.”

    1. Beste Wietse,

     Ga dit zien als compliment, het zei zo dat er mensen rondlopen die jammer genoeg niet het verschil zien tussen een rode meloen en een gele paprika. Als je ze beide pureert is er geen verschil.

Geef een reactie