BREAKING! MICHA HAALT DEFINITIEVE EN VERWOESTENDE OVERWINNING OP ZWARTE MAFIA

HIJ IS ZICH NU AAN HET BEDRINKEN DEEP BEHIND * MICHA WINT FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS OP ALLE FRONTEN * MILJOEN VOOR MICHA IS NU ZEKER * INLEGGERS MICHA-CLAIM KRIJGEN UITGEKEERD * LEES HIER HET ARTIKEL IN NRC * GELAUFF WEIGERT TE BERICHTEN OVER DE OVERWINNING VAN MICHA HETGEEN NOGMAALS ZIJN SAMENWERKING MET DEMMINK BENADRUKT * WINST, WINST, WINST!

7 Replies to “BREAKING! MICHA HAALT DEFINITIEVE EN VERWOESTENDE OVERWINNING OP ZWARTE MAFIA”

  1. Met een nieuwe volstrekt eenzame decembermaand in het vooruitzicht verheugt Kat zich op alles. De teloorgang van de wereld, een nieuw verlies in één of andere cassatie. Een zoon die hem nooit meer wil zien, ouders die stokoud uiteindelijk hun zoon hebben verstoten. Alles bewijst Kats gelijk. De wereld ligt aan Micha”s voeten.

  2. Ik heb het artikel nu 3 keer heel goed gelezen, maar ik zie helemaal nergens dat Micha Kat iets gewonnen zou hebben. Ik lees steeds alleen maar over ene Hugo Smit, en die zal inderdaad wel het één en ander aan schadevergoeding gaan vangen. Gaat die dat dan delen met Micha of zo? Want iets anders kan ik niet bedenken waardoor Micha ook maar één cent tegemoet kan zien.

    Maar, troost je Micha. Je moet maar zo denken; het gaat om het spel en niet om de knikkers. Dat jij jezelf hebt overtuigd dat je de ‘zwarte maffia’ down hebt, dat is toch al mooi genoeg? Meer heb je toch niet nodig om je over te bezatten?

    PROOST!!!

  3. Met alle respect, maar houd u zelf nog wel bij hoe vaak u dat nu al niet heeft gepost op uw weblog? En hoe vaak het uiteindelijk niet waar bleek te zijn?

    1. Dat een ander overigens gelijk kreeg, notabene van ‘de zwarte maffia’, zegt niet dat u dat ook krijgt. Niet omdat u een revolutionaire klokkenluider bent, maar omdat u aanvoert dat u een paria bent geworden dankzij Westenberg. Dat is misschien deels juist, maar deels ook onjuist. Of wilt u beweren dat Westenberg u heeft gedwongen mensen te bedreigen, belasteren, stalken, zichzelf voor gek te zetten en wat niet meer zij? Zo ja, hoe dan wel?

  4. Op de dag dat jij al dan niet terecht ook maar een woekersjekel door de Nederlandse Roverheid in je mik geschoven zal krijgen zal ik persoonlijk daar in Dublin mijn darmenstelsel vol bolletjes Zuid Amerikaanse witgoed voor je komen uitfloepen Kat. Kortom, Michaelo & Obimbo staan in perfecte verhouding tot DIT bijna té goed geacteerde debiliteit gecombineerd met ZIJN erin geramde matrix…

Geef een reactie