BREAKING: MICHA-HUNTER MARCEL GELAUFF NODIGT DE BEZOEKERS VAN DEZE SITE UIT VRAGEN TE STELLEN OVER NEPNIEUWS

IS DEZE SITE NEPNIEUWS? * IS DE ZAAK-DEMMINK NEPNIEUWS? * WAAROM WERD JEROEN DE JAGER KALLTGESTELLT IN DE ZAAK-DEMMINK? * WAAROM VERZON GELAUFF EEN DOODSBEDREIGING VAN MICHA? * HEEFT GELAUFF CONTACTEN MET JORIS DEMMINK? * WAT IS DE DOODSOORZAAK VAN JOOST KARHOF?

Vanavond om 20.25 uur zendt de NOS het programma Nieuws of Nonsens uit, een thema-uitzending over het fenomeen nepnieuws. Hoe moeten we daar in de maatschappij mee omgaan? Wij zijn benieuwd naar je meningen en je vragen over nepnieuws. Maak je je zorgen, of denk je dat het allemaal wel meevalt? Of heb je een vraag aan een van de gasten in onze uitzending, zoals hoofdredacteuren van Nederlandse media, politici en correspondenten? Je kunt op verschillende manieren van je laten horen en je vragen stellen: LEES VERDER BIJ MARCEL GELAUFF DIE 5X AANGIFTE DEED TEGEN MICHA, ONDERMEER WEGENS EEN VERZONNEN ‘DOODSBEDREIGING’ WAARVAN MICHA WERD VRIJGESPROKEN

4 Replies to “BREAKING: MICHA-HUNTER MARCEL GELAUFF NODIGT DE BEZOEKERS VAN DEZE SITE UIT VRAGEN TE STELLEN OVER NEPNIEUWS”

  1. Er zat een foutje in de tekst. Die moet luiden:

    Dat deze site nepnieuws bevat lijkt me een understatement. Het is leugen op leugen, maar zo bizar over de top dat ik aanneem dat er in het NOS-programma geen aandacht aan zal worden besteed. Dat zal zich, naar ik aanneem, richten op serieuzere gevallen van nieuwsmanipulatie.
    De site van Kat is slechts de dagelijks onderbuiklediging van een psychoot. Daar hebben weinigen kennis, laat staan last van.

  2. Dat deze site nepnieuws bevat lijkt me een understatement. Het is leugen op leugen, maar zo bizar over de top dat ik aanneem dat er in het NOS-programma. Dat zal zich, naar ik aanneem, richten op serieuzere gevallen van nieuwsmanipulatie.
    De site van Kat is slechts de dagelijks onderbuiklediging van een psychoot. Daar hebben weinigen notie of last van.

Geef een reactie