BREAKING: MICHA MET THIJS STAPEL IN BODEMPROCEDURE TEGEN DE VOLKSKRANT IN PARANOIDE GEK-ZAAK

EXTRA: LEES DEEL 8 VAN MICHA’S STORY OP DE SITE VAN HET ROB SCHOLTE MUSEUM: DE BIZARRE BEWEGINGEN VAN MICHA’S ADVOCATEN

WE HEBBEN BESLOTEN HET HOGER BEROEP TEGEN HET CORRUPTE KG-VONNIS VAN BERKHOUT IN TE TREKKEN EN EEN BODEMPROCEDURE TE BEGINNEN TEGEN DE WEERZINWEKKENDE PEDO-JOURNALISTIEK VAN DE VOLKSKRANT * REDENEN: DE SOMMATIE VAN ADELE DIE ALS EEN CRIMINEEL WERD WEGGEZET OM DEZELFDE REDEN: DE ZAAK-DEMMINK * OOK HET KG VAN WIM DANKBAAR TEGEN PETER R. DE VRIES MAAKT ONZE ZAAK VEEL STERKER: WE KUNNEN EEN PATROON LATEN ZIEN WAARIN DE MSM IEDEEREN DIE DEMMINK VOOR DE VOETEN LOOPT ‘UIT DE HEUP’ AFSCHIET

3 Replies to “BREAKING: MICHA MET THIJS STAPEL IN BODEMPROCEDURE TEGEN DE VOLKSKRANT IN PARANOIDE GEK-ZAAK”

  1. Een wijs man zei eens tegen mij ‘één klacht kun je nog wegzetten, maar als meerdere mensen dezelfde klachten hebben moet je je toch eens zelf achter je hoofd krabben’. Dat is een advies dat u ook eens ter harte zou kunnen nemen.

    U meent dat u zaken heeft, maar als zoveel mensen u dat afraden en om die reden verlaten kunnen ze ook wel eens een keer gewoon gelijk hebben. Ik begrijp uw vermoedens, wrok en al wat meer maar wellicht moet u toch eens afvragen of sommige dingen wel echt zo slim zijn.

    Niet dat u om die reden moet opgeven overigens, absoluut niet. Maar u zou wel uw tactiek kunnen aanpassen waardoor u meer winst kan behalen.

  2. Een bodemprocedure binnen PB BV = de psychopathische tirannie zelve. Als ze nu maar willen zien daar, dat er een (kenmerkend) patroon in zit…..:-) 🙂 🙂

    Het gaat in ieder geval láááng duren, zo’n PB BV bodemprocedure…..

Geef een reactie