BREAKING! MICHA ONTHULT VACCINATIE-COMPLOT BIJ DE ROYALS: WAT KRIJGEN ZE INGESPOTEN?

UIT HET FEIT DAT NIET WORDT VERMELD WELK VACCIN DE ROYALS HEBBEN GEKREGEN KUNNEN WE AFLEIDEN DAT HET HIER GAAT OM FAKE NEWS EN VACCINATIE-PROPAGANDA

Eén reactie op “BREAKING! MICHA ONTHULT VACCINATIE-COMPLOT BIJ DE ROYALS: WAT KRIJGEN ZE INGESPOTEN?”

 1. Normale/menselijke wetten en gebruiken/gedragingen (die ze TYPISCH deels zullen overnemen, handhaven en, voor de spiegel oefenend, zullen acteren/nabootsen, voor zover dat van nut kan zijn om iedereen een rad voor ogen te draaien) = ook die geldend binnen de keizerlijke christelijke bestuurslaag die later adel is gaan heten, zeggen echte, duivelse of kern-krankzinnigen, volkomen vervreemd van de gemeenschap van geestelijk normale mensen, zoals Willem “van Oranje” , in werkelijkheid helemaal niets.
  Dr. A.M. Lobaczewski en zijn team stellen:
  Psychopaths aspire to positions of *POWER & CONTROL within goverment* (everywhere) , in order to impose their *expedient legislation* upon societies deriving advantages in the form of totally undeserved, disproportionate prosperity and the satisfaction for their craving of power.
  Een HELDER (school)voorbeeld van dergelijke typisch psychopatische *expedient legislation* (opportuun, nepotistisch) is dus de volkse “Mabel Wisse Smit als heuse prinses” en het blijven voeren van de naam van een uitgestorven geslacht, via de vrouwelijke lijn (Bernhard van Oranje)…..allemaal in strijd met de aloude, normale regelen binnen de adeldom.
  Die adeldom trouwens kaal gestolen (maar door intelligente en nijvere activiteiten en daarbij een zekere dosis geluk, vooral onder de Oranje paraplu er soms toch funancieel weer aardig warmpjes bij zittend) en opgesloten in een soort sterfhuisconstructie gecontroleerd door een door “Oranje” ook weer “expedient” opgezette “Hoge Raad van Adel”.
  Prinses Mabel…….hoe ijskoud geschift en absurd kan het worden met psychopaten onherkend aan de top ?!?!?! Ze moeten gedacht hebben: als Duitse psychopatische boeren zoals wij het tot koning kunnen schoppen, waarom Mabel dan niet tot prinses (hoe getuigend van boeren smaak ook)….zoiets moet het zijn.

Geef een reactie