BREAKING! MICHA OP INTERNET AL JAREN GEHARRASSED DOOR DEEP STATE EN GEHEIME DIENSTEN

OP MICHA’S VK-KANAAL STAAN INMIDDELS DUIZENDEN COMMENTS DIE ZIJN GEPOST DOOR STAATS-GESTUURDE DEEP STATE INFILTRANTEN DIE BESCHIKKEN OVER ALARMERENDE PERSOONLIJKE GEVEVENS VAN MICHA * WAT IN DEZE VIDEO AAN HET LICHT WORDT GEBRACHT GELDT ALLEMAAL MAAL 100 VOOR MICHA * CHRIS KLOMP SPEELT HIERIN EEN CRUCIALE ROL * DIT IS ALLEMAAL ONTSTAAN IN 2014 TOEN DE STAAT BEGON MET HET AANSTELLEN VAN WEBCARE-REDACTEUREN

3 Replies to “BREAKING! MICHA OP INTERNET AL JAREN GEHARRASSED DOOR DEEP STATE EN GEHEIME DIENSTEN”

 1. They don’t want the truth out…..Nee maar, waarom zouden ijskoude/gewetenloze psychopathische massa(gruwel)moordenaars en/of het psychische equivalent daarvan, nu allergisch voor de waarheid zijn….?

  Nu maar gauw ons perverse monolitische eenheidsgevoel (psychopathie verbindt ons, echt nie waar) vieren met een lekkere vlotte Oranje tompouce…….

 2. De begroting spreekt van 60 miljoen Euro door de ware klasse vorsten van Oranje veroorzaakte kosten voor de belastingbetaler, maar volgens het Republikeins Genootschap, die e.e.a. (met simpel boekhoudkundig inzicht) eens goed heeft doorgerekend, zou dat dus 350 miljoen Euro zijn ofwel ca. 770 miljoen Gulden per jaar, jaar op jaar (NOS Teletekst pag. 104).

  De kosten van hun (per saldo steeds en driedimensionaal) EXTREEM SCHADELIJKE psychopathische gedrag op wereldschaal, zijn in werkelijkheid “STAGGERING” en kosten miljoenen mensen leven en gezondheid….ONACCEPTABEL!!!

 3. Wie is toch de ‘pure evil’ kwade genius, de (als zodanig onherkend) in de vroege Middeleeuwen extreem glad, glibberig en hondsbrutaal baggerend op weg naar krankzinnig felbegeerde perverse totale macht en controle (illegaal: wetten en regels gelden immers niet voor psychopaten, vinden ze zelf) in de adel geïnfiltreerde, (verholen achter een verraderlijke ‘mask of sanity’) proactief agressieve, ANTI-sociale, psychopathische BOERENfamilie uit de omgeving van Münster, die kennelijk de veroorzaker is van alle rampen voor NORMALE mensen.

  Enfin (vandaag op NOS Teletekst) de kosten van de waarlijk vorstelijke Oranjes, zijn volgens het Republikeins Genootschap in werkelijkheid 6 maal hoger dan de regering opgeeft.

  En ik durf te wedden, dat dit deftige genootschap de psychopathische kosten helemaal niet ziet, laat staan meerekent, maar alleen kijkt naar door het kabinet “handig” niet meegerekende gederfde belastingen en dergelijke meer direct (en zonder al te veel scholing op het allerhoogste en ingewikkeldste niveau) begrijpelijk indirecte kosten.

Geef een reactie