BREAKING: MICHA OPENT EEN NIEUWE BUSINESS! DE COMPLOT-KOPPEL-VAKANTIE!

COMPLOTDENKERS WORDEN MET DE WEEK VERDER GEMARGINALISEERD EN GECRIMINALISEERD * HET MAKEN VAN VRIENDEN EN HET AANGAAN VAN RELATIES IS VOOR COMPLOTTERS -BEDANKT, CHRIS KLOMP!- BIJNA ONMOGELIJK GEWORDEN * MICHA, DE ‘BEKENDSTE COMPLOTTER VAN NEDERLAND’ (BRON: C. KLOMP) GAAT DE COMPLOTTERS NU REDDEN EN GAAT EXCLUSIEVE ‘COMPLOT-KOPPEL-VAKANTIES’ AANBIEDEN IN IERLAND

[wp_ad_camp_1]

Micha kent Ierland inmiddels als geen ander. De mooiste plekjes, de leuke backpackers-hotels, de goedkoopste outlet’s voor junk food, de beste pub’s, de crimineelste achterbuurten: been there, seen them, done it. Thans besluit Micha zijn opgedane kennis en ervaring te gelde te maken voor hemzelf en in te zetten voor het goede doel: het helpen van de Nederlandse complotter die met de week verder in de problemen komt. Micha merkt het zelf: het onderhouden van contacten met doofpotters is vrijwel niet meer mogelijk. De verschillen zijn te groot geworden. Ook de doofpot-vriendinnen van Micha rennen na verloop van tijd gillend van angst weg en duiken trillend weer de doofpot in: te bang voor de waarheid. Het kan zo niet langer doorgaan. Er moet iets gebeuren. Micha neemt het lot van complotdenkend Nederland in zijn eigen hand! Wat gaan we doen? Complot-vakanties organiseren voor tussen de 3-5 mannelijke en vrouwelijke single-complotters (in totaal dus voor 6-10 mensen). Micha regelt alles. De complotters kunnen kiezen uit de volgende opties die hij aanbiedt voor een week:

Backpacking (zo goedkoop mogelijk; 20-30 Euro per overnachting)
Low cost (25-50 euro per overnachting)
Upmarket (40-80 euro per overnachting)
Luxury (boven de 80 euro per overnachting)

De fee voor Micha bedraagt 250 Euro per persoon. Voor dat bedrag regelt hij dus alles en geeft de complotters ook nog eens elke avond complot-les in de kroeg. Wat gaan we doen? Dat doet er geen reet doe. Lachen grieren brullen wordt het so wie so want complotters hoef je niet te amuseren. We zien voor ons dat de eerste complot-koppel-vakantie zou kunnen plaatsvinden in augustus of september. Prachtige maanden in Ierland. Zelfs zwemmen in zee is mogelijk. Prachtige stranden, helemaal leeg, prive-standen voor complotters! Waar vind je dat? U kunt zich opgeven via de contact-functie van de site of via drsmkat@yahoo.com. Met een beetje mazzel beleven we samen de ondergang van de wereld of het uitbreken van de derde wereldoorlog. Micha geeft duiding. Be there!

4 Replies to “BREAKING: MICHA OPENT EEN NIEUWE BUSINESS! DE COMPLOT-KOPPEL-VAKANTIE!”

  1. Is voor mij een recept voor een hele vakantie vol oorlog. Zolang het voor veel mensen nog niet duidelijk is wat een echt complot is en wat bullshit is gaat dat niet goed aflopen. De totaal gehersenspoelde aanhangers van Oldenkamp, de chemtrailsekte, handopleggers, ufospotters en nog meer van dat soort idioten daar ga ik niet tussen zitten. Er valt met dat soort mensen niet te discussieren omdat ze gewoon niet voor reden vatbaar zijn. Dit heb ik al verscheidene keren geprobeerd maar omdat deze mensen meestal niet goed opgelet hebben op School is dit onmogelijk. Echte discussies zijn ook niet mogelijk omdat ze gewoon niet eerlijk zijn. Op vakantie gaan terwijl de hele wereld op instorten staat is ook een beetje tegenstrijdig vind je niet.

  2. Hier meinedige reden censuur gedrag media en nieuws:

    “We zijn de Washington Post, de New York Times, Time magazine en andere grote bladen dankbaar, wiens directeuren onze bijeenkomsten hebben bezocht en hun beloften van geheimhouding hebben gerespecteerd gedurende bijna veertig jaar. Het zou onmogelijk voor ons zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als tijdens die jaren de spotlights van publiciteit op ons waren gericht. Maar de wereld is meer geavanceerd en voorbereid om in de richting van een wereld regering te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereld bankiers verdient zeker de voorkeur boven de nationale zelf beschikking van de voorbije eeuwen.”

    http://delangemars.nl/2016/06/10/bilderberg-conferentie-dresden-en-basisinkomen/

  3. “”De fee voor Micha bedraagt 250 Euro per persoon”” lijkt mij een beetje uit verhouding.

    Overigens mogen de complot vakantie gangers ook weerspraak hebben? Mogen ze opperhoofd Kat in de rede vallen??

Geef een reactie