3 Replies to “BREAKING! MICHA OPENT TWITTERKANAAL MET MONSTER-PRIMEUR: LIEFDESCRISIS KONING EN MAXIMA DAAGS NA RAMPZALIGE EN SATANISCHE KERSTTOESPRAAK”

 1. Dit is weer een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek van onze held!
  Ditmaal heeft hij de Duitse roddelpers ontdekt als bron van betrouwbaar nieuws. Een betrouwbaarheid van de kwaliteit zoals we die gewend zijn van Micha.
  Misschien is Wim Lex er wel achter gekomen dat Maxima eigenlijk een aliën is.
   
  Micha, aangezien je toch met de jaarwisseling helemaal in je eentje zit met al je vrienden, zou je misschien eens wat speurwerk kunnen doen. Draai de tekst ‘Maxima’ bijvoorbeeld eens om, en kijk wat voor geheimzinnig bedrijf dit is: https://www.bloomberg.com/research/stocks/private/snapshot.asp?privcapId=282564943 en als je dan toch bezig bent; zoek ook gelijk eens even wat verder op het ‘Green Palladium Project’. Bij welk metaal denk jij dat extraterrestials in het bijzonder een rol kunnen spelen voor onze elite bij de ontwikkeling van ionisatie- en antigravitatie voortdrijvingsmechanismen voor wapens en ruimtevaart toepassingen? En waarom gebeurt dit nou allemaal juist nu? En wat weet jij je nog over Canada te herinneren?
   
  Kom! Spoel die Ierse pudding bij gebrek aan oliebollen weg met je laatste blikje Guinness, en ga aan het werk! Fijne jaarwisseling!!

 2. Psychopaten zijn niet in staat tot zgn. objectliefde.

  Seizoenswaarschuwing (het gehele jaar geldig):

  Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt!

  Proactieve psychopatentest NU!!!

Geef een reactie