4 Replies to “BREAKING: MICHA OVER DE COMPLETE COLLAPSE VAN DE POLITIE”

 1. sja ..als adel en centraalbankiers sinds 2004 totaal 200.000 man rothschild penose invoeren om alle bestuur te vervangen en diensten niet raar staan te kijken dat ze 2014 al weer 500 van de totaal 573 verkeersdoden met politie autos hebben uit gevoerd naast opnieuw alle Kinderen verkracht en tot politiek korrekt model burgertjes hebben gemodeleerd op de schooltjes .. uiteraard onder leiding van een rutte een blok en aanverwant plucheridder

  Dat was plan b toen een atoom oorlog in 2000 na plundering van het Westen mislukte en wtc afleiding moest verzorgen

 2. Blok denkt echt, dat het het werk van de politie is, om psychopaten op de samenleving los te laten en hun slachtoffers te helpen ‘kaltstellen’.

  Hij vindt het erg als ze dat niet kunnen doen, maar:

  Voor dat echt (voor de ‘deep state’) belangrijke werk, blijkt in PB BV altijd tijd, mankracht en geld TE OVER voorhanden te zijn.

 3. Prins Bernhard ging in 1945 toch ook integere Nederlandse ambtenaren die hem (terecht en conform de wet) fataal hadden kunnen worden ervan beschuldigen dat ze, door zijn toedoen ONNODIG op een ambtelijke standplaats in Duitsland terecht gekomen, met vaak onvoorstelbaar afschuwelijke gevolgen, meestal door misdadige USA/GB horror-bombardementen met gruwelijke en kolossale (in Nederland nooit ingezette) conventionele middelen, dat ze vrijwillig als NSB-sympathisanten de Duitsers waren gaan helpen (terwijl die nu juist niet van huis en haard weg werden gestuurd).
  Het zal je als correct ambtenaar gebeuren……

  De dan de politie die zijn taak niet doet, maar hoogverrader Bernhard helpt de boel om te draaien……HET IS ONVOORSTELBAAR AFSCHUWELIJK.

  Dat is het werkelijk ‘pure evil’ dat dergelijke aberratief moreel debiele gymnasiasten/juristen volkomen empathieloos (en 100% op zichzelf en eigen genoegens gericht) bekokstoven.

  NEDERLAND SPANT HIER ECHT DE KROON!!!

  1. De ministers etc kunnen een supersoldier programma hebben ondergaan wat ondermeer brainstam scarring inhoudt opdat het geheugen slecht wordt voor wat men doet en niet meer weet of nou 100.000 of 2 mensen vermoordt of verkracht te hebben

   Als ik ze zo elk 4 jaar zie lijken het niet meer dan lillende oude grammofoonplaten die er van af komen door Volk nog erger te schaden dan ze zelf zijn ..er is totaal geen Evolutie geen Ontwikkeling

Geef een reactie