BREAKING: MICHA ROEPT HULP IN VAN FAIR TRIALS IN LONDEN

OPROEP AAN DE LEZERS VAN DEZE SITE: MAIL MASSAAL NAAR FAIR TRIALS ZODAT ZE MICHA GAAN STEUNEN IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CRIMINELE KINDERVERKRACHTERS VAN DE NEDERLANDSE ZWARTE MAFIA


[wp_ad_camp_1] Nu is vastgesteld dat Ivo Hommes een crimineel is die namens het Ministerie zelfs de uitspraken van zijn ‘eigen’ rechters in de wind slaat ligt de weg open de kinderverkrachters op het Ministerie van Ard van der Steur de genadeklap te geven. We will be victorious!

3 Replies to “BREAKING: MICHA ROEPT HULP IN VAN FAIR TRIALS IN LONDEN”

 1. Aangezien de activiteiten van psychopaten kenmerkend nauwelijks traceerbaar laat staan (juridisch) aantoonbaar zijn, zal dit (hopelijk) goedbedoelende groepje democraten er geen vinger achter kunnen krijgen. Volgens hen krijg je met bijv. -staatsrechter, door meer dan 1 deskundige verdacht van psychopathie- mr. H.A.A.G. Vermeulen immers een ‘fair trial’. Dat soort infantiele ideeën dus:

  We cannot act as your lawyer or provide financial support but we can help you identify local experts, offer practical guidance, and advise you and your local lawyer about your fair trial rights under international law.

 2. Kom bij zinnen man: 2 + 2 = 5.

  Nieuwe definitie querulant:

  Als je door psychopaten!!! (het psychische equivalent van) gruwelmoord hebt ondergaan of aan het ondergaan bent en daarover weigert te zwijgen.

  Psychopaten van prins Bernhard kaliber, staan immers boven de wet en moeten dit, vanwege HUN aberratie in de diepte van het instinctief substraat, gewoon kunnen doen.

  Eerlijk is eerlijk en wie dit niet wil inzien is:

  EEN QUERULANT

  en lijdt mogelijk aan:

  EEN OBSESSIE

  Te denken dat ‘pure evil’ psychopaten echt bestaan en zelfs aan de touwtjes trekken, is namelijk EEN WAANVOORSTELLING.

 3. Ik vrees dat ze bij fair trials in één oogopslag zien dat je een hopeloze querulant bent, Micha, en juridisch geen poot hebt om op te staan.
  Deze aandoenlijke hulpkreet is zowel hypocriet als lachwekkend.

  Als jij je hachje nog een beetje wilt redden moet je inbinden, schuld bekennen en hopen dat je er met een jaar gevangenisstraf af kunt komen. Op dit moment ben je alleen maar bezig meer rechtszaken tegen je te genereren.
  Kom bij zinnen man.

Geef een reactie