BREAKING: MICHA SPREEKT LANDELIJK ADVOCATEN-DEKEN WALTER HENDRIKSEN

EXTRA: STAATSGREEP DREIGT IN HET TOTAAL UIT ELKAAR GESCHEURDE DUITSLAND * SCHOKKENDE VIDEO OVER VLUCHTELINGEN-HORROR ALDAAR

[wp_ad_camp_1]

LUISTER HIER NAAR DE REACTIE VAN DE ‘BAAS’ VAN DE NEDERLANDSE ADVOCATEN OVER DE INTIMIDATIES ZIJDENS DE ORDE VAN MICHA’S ADVOCATEN, ZIJN ROL ALS RAADSMAN IN HET KAMP VAN DE CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER HANS WESTENBERG EN LAST BUT NOT LEAST DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN IN DE ZAAK-DEMMINK 30 Oct 2015 10:01 Outgoing

5 Replies to “BREAKING: MICHA SPREEKT LANDELIJK ADVOCATEN-DEKEN WALTER HENDRIKSEN”

 1. Nu worden immers door de psychopaten op sleutelposities en masse de ambtenaren en staatsburgers (mensen met verantwoordingsgevoel en gezinnen, denk aan Willem Aantjes en Edwin de Roy van Zuydewijn en aan Nederlandse ambtenaren/militairen die na WOII Wilhelmina nog niet zo eenvoudig over de meelstreep zagen stappen….) uitgenomen en verder de grond in getrapt die normaal hun taak in het algemeen belang willen verrichten en zich (dus) niet medeplichtig willen maken aan bizarre psychopathische gruweldaden:

  ================
  Des Weiteren muss, um die Manneskraft zu gewährleisten, das Volk die Soldaten und Polizisten finanziell stützen, damit die sich eher trauen, ihrer wahren Pflicht nachzukommen und wir das Ziel erreichen, das wir anstreben.
  Selbst wenn ein Bürger, für den Fall, dass ein Soldat oder Polizist gekündigt wird, nur 5€ spendet, könnten wir diesen Menschen auffangen, damit seine Existenz nicht gefährdet ist.
  =================

 2. Proactief zo netjes mogelijk op psychopathie gaan testen en de positief getesten UITNEMEN, is de enige begaanbare (!) weg.

  Of een ECHTE bevrijdings (!) OPSTAND beginnen…..tegen de USA/GB met psychopaten die daar op de achtergrond aan alle touwtjes trekken die er toe doen.

  Alle kans dat deze het aardige Nederland dan ijskoud de verbeterde “Dresden”- behandeling zullen geven. Waarom niet, wat let ze.
  Ze zijn eerder al met iets van dergelijke aard weggekomen.
  De overwinnaar schrijft de geschiedenis aldus psychopaat Churchill.
  Meteen een naargeestige waarschuwing voor Rusland/Duitsland.

 3. In Duitsland beseffen tenminste velen dat de soevereiniteit in handen is van de USA/GB en dat ‘m daar -ook wat de bizarre asieltoestanden betreft- ergens de kneep zit (logisch als DUIDELIJK verliezende partij van WOII):

  ===============
  Ich will etwas verändern, auf dass Deutschland endlich wieder souverän wird und nach Artikel 146 im GG endlich eine eigene Verfassung beschließt!
  ===============

  Nederland denkt daarentegen ‘en masse’ gratis bevrijd te zijn en gelooft in de Hotel De Wereld en meelstreep theaters. Ze denken dat de Oranjes de Nederlandse soevereiniteit uitbeelden (en daarvoor best véél beter beloond mogen worden dan de president van de USA).

  Maar nee, ze lopen met zand in de ogen braaf met samenwerkende psychopathische hoogverraders en massamoordenaars mee…..als vazalstaat van de USA/GB (uiteraard, als Nazi-vazalstaat, dankzij het hoogverraad van juist Wilhelmina/Bernhard door de “overwinnaars” hetzelfde behandeld als Duitsland).

 4. Aangezien het logische ‘pure evil’ plan om Europa te overspoelen met moslims uit de koker komt van Gladio Bernhard “IK ga zo de moskee in” van Lippe Biesterfeld zijn (voortgezette) netwerk, zal er van staatsgreep in Duitsland door Bundeswehr/BND e.d. geen sprake (kunnen) zijn.

  Hooguit in de fantasieën van Xander en Alex.

Geef een reactie