11 Replies to “BREAKING: MICHA VANUIT IERLAND OVER ‘MINISTER FRED TEEVAN’”

 1. “”De wanhoop van deze trollen en de naakte angst voor als ik toch dooga brengen mij ertoe door te gaan””

  Tuurlijk en we kennen je langer dan vandaag, het is je toneelstukje die je opvoert/aqua intressant doen.
  En dus jouw kenners al konden voorspellen dat je weer eens keer met zoiets aan zal komen en bij je statement we al wisten dat het een bout verhaal was.
  Het lijkt er zelfs op dat je klol raadpleegt om weer eens een verhaaltje te hebben.

  Er komt alleen een kink in de kabel als je inderdaad vast wordt gezet, en je kenners toch met een leeg stukje blijven zitten want op zich is het toch vermakkelijk zo n figuur als KAT. min of meer ben je een soort van GTST op het internet.

  “”omdat ik wel extreem goed en belangrijk werk moet verrichten als mensen zo wanhopig zijn. “””

  Lijkt mij dat hier nog iets tegenover staat, namelijk personen die lekker in hun racune spindokter pseudo onderzoeks werk verichten debiel doorslaan en daardoor aantrekkingskracht genereren en dus in je achterlijke redenaties gaan graven. Nog zo eentje ………. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/man_wil_iemand_slopen_met_kett.html

  Bovendien heb ik er geen zin in deze trollen te geven wat ze willen.””

  1. Maar Micha kennende gaat-ie na de 23e lekker door. Tenzij er dan echt iets gebeurt waardoor hij geen toegang meer heeft tot het internet, zoals een gevangenisstraf.

   1. Ik denk idd dat ik doorga. De belangrijkste reden hiervoor is dat er te veel trollen zijn die pushen voor mijn afscheid. De wanhoop van deze trollen en de naakte angst voor als ik toch dooga brengen mij ertoe door te gaan, omdat ik wel extreem goed en belangrijk werk moet verrichten als mensen zo wanhopig zijn. Bovendien heb ik er geen zin in deze trollen te geven wat ze willen.

    1. Ja, dat trollen he? Daar heb ik eens over nagedacht. Als je kritisch reageert ben je blijkbaar een door de overheid betaalde trol. Maar waarom geldt dat alleen voor als je kritisch bent? Waarom worden mensen die je stroop om de mond smeren niet ook -misschien wel door jezelf- betaald? Is het zo onmogelijk dat gewonen mensen hier komen om kritisch te kijken naar wat je schrijft?

    2. Ik had niets anders verwacht, Micha. Je kondigde al vaak aan te stoppen maar je hield je nooit aan je woord.
     Ik vind het wel leuk. Ik beleef altijd veel lol aan je strapatsen.

 2. Overigens het vorige artikel over Nederland ging over een zekere Micha kat die eveneens zijn tactiekjes ging opperen bij het Ierse gerechtshof.

  Alleen ontbreekt daar de laatste info van, aangezien micha kat daar heel terughoudend in was …….

 3. Lekker bout verhaal weer heer Kat, zou het misschien aan de journalist liggen dat hij/zij Teeven aanvoert als politicus en zich beroept op oude info.
  Daarbij is afscheid van Teeven nog niet zo lang gelden.

  ipv je bout verhaal dat Teeven zich in het buitenland zich voorbeweegt onder zijn oude titel.

  En betreft je racune tegen Donk zou je hem in principe de hand kunnen schudden met je bout verhaaltjes ……….

Geef een reactie