BREAKING: MICHA VEROORDEELD DOOR PEDO-RECHTER

NO FURTHER QUESTIONS. JORIS DEMMINK EN HERMAN BOLHAAR HEBBEN ANJA VAN HOLTEN OP DE ZAAK VAN MICHA GEZET. VAN HOLTEN ZIT TOT OVER HAAR OREN IN DE PEDO-NETWERKEN * CRIMINALITEIT, VALSHEID EN ACHTERBAKSHEID VAN ZWARTE MAFIA KENT GEEN GRENZEN * OM MICHA VEROORDEELD TE KRIJGEN TOT 10 MAANDEN WEGENS ‘BELEDIGING’ MOEST EEN ‘SPECIALE’ RECHTER WORDEN ‘UITGEKOZEN’ * ALLE RECHTERS DIE PRO-MICHA ZIJN WORDEN VAN DE ZAAK GEHAALD
[wp_ad_camp_1] Ik, R.(hsc) Kloosterman, diende een uitvoerige klacht in bij deze mevrouw mr A. (Anja) Otten-van Holten, in haar functie als Lid van het Bestuur van de Stichting Orthopedagogisch Centrum IJsselmeerpolders (OCIJ), per 1 januari 2008 Stichting Eduvier Onderwijsgroep. Ik mocht geen enkele reactie ontvangen van deze mevrouw. Een moeder en haar zoon dienden uitvoerige klachten in bij het Bestuur van de Stichting Orthopedagogisch Centrum IJsselmeerpolders (OCIJ) en per 1 januari 2008 Stichting Eduvier Onderwijsgroep. Er werd niet op hun klachten gereageerd door mevrouw mr A. (Anja) Otten-van Holten, anders dan dat het Bestuur van de school ‘de Rede’, Eduvier Onderwijsgroep (OCIJ), deze moeder op een laffe en laaghartige wijze aanmeldde bij het Bureau Kindermishandeling (AMK) en de zoon de toegang tot de school ‘de Rede’ ontzegde. De zoon zit nu (26 oktober 2008) één jaar en 9 maanden thuis sinds 26 januari 2007, zonder enige vorm van onderwijs. Het kan misschien ondanks de ‘Governance’ Codes, voor belanghebbenden, onder anderen huurders en klanten van Woonpalet Zeewolde, patiënten van de IJsselmeerziekenhuizen, zij die veroordeeld zijn, en zij waarover nog een oordeel geveld gaat worden, en gewoon burgers in dit land, toch handig zijn te weten wie mevrouw mr A. (Anja) Otten-van Holten is, en wat mevrouw zoal in haar dagelijks leven doet, of natuurlijk niet doet. LEES HIER HET HELE VERHAAL

5 Replies to “BREAKING: MICHA VEROORDEELD DOOR PEDO-RECHTER”

 1. Dus 10 maanden wegens belediging tegen een journalist door ook nog een dubieuze rechter.
  Als dit in landen als Iran of Rusland gebeurd, dan springt de pers meteen op zijn achterste.
  Nu is het muisstil.

 2. In http://www.deregentegenhouden.nl/ Veel informatie over kwalijke gedrag die tante.
  Diegene die het heeft opgesteld:
  * Zet aan begin aub een samenvatting. Zo is er geen overzicht en lezer haakt snel af.
  * Zet ook per deel een hoofdstuk/paragraaf-tekst zodat je meteen ziet waarover betreffende onderdeel gaat.

 3. Stuitend om Micha Kat tot 10 maanden onvoorwaardelijk te veroordelen.
  Micha is een bekende en door velen gewaardeerde blogger. Ja, Micha is een luis in de pels van rechtspraak, OM en “autoriteiten”.
  Maar zo’n luis in de pels is nodig in een democratie om kritisch te blijven.

  Is het niet zo dat NOS, MSM (Telegraaf, NRC….) zich gedragen als staatsmedia om maar te kunnen profiteren van overheidsopdrachten/ subsidies en primeurs.
  Dit vonnis toont aan dat het met de rechtspraak slecht gesteld is.
  Laten we hopen dat Micha zijn werk kan voortzetten…….

 4. De afgelopen 2 weken heb ik mij zeer verbaast over de angstaanjagende stilte van het Nederlandse volk én onder de (op een enkele uitzondering na) gelijkgestemden/ medestrijders/slachtoffers onder ons. Dit inzake de eis van 10 maanden gevangenisstraf wegens belediging voor journalist Micha Kat.

  Gisteren was er dan de uitspraak en die is…..10 maanden gevangenisstraf. Nee, niet voor moord, maar voor belediging van de hoofdredacteur/volksverlakker van het staats-NOS journaal Marcel Gerlauff. Ik heb Micha, die ondergedoken zit, onmiddellijk gebeld en zoals altijd klonk hij tot mijn grote verbazing nog redelijk positief.

  Zelf ben ik verbijsterd en zit vol onbegrip. Ik heb ik er vannacht niet van kunnen slapen. Ook schaam ik mij er niet voor om mede te delen dat ik bang ben, nog meer bang dan dat ik al was. Er zijn te weinig mensen die zich verzetten tegen dit staatstuig. Er zo goed als alleen, c.q. met zeer weinigen ‘er voor staan’ is uitermate beangstigend! Ik denk dan ook dat niet bang zijn voor dit smerige Toga Tuig, wat tot alles in staat is, geen normale reactie is.

  We mogen niet meer klagen over datgene wat ons en vele anderen door dit verkapte schurken regime is en wordt aangedaan. Ik ben helaas ‘nog maar’ 62 jaar. Zou ik 65 zijn, dan zou vluchten uit deze schurkenstaat mogelijk zijn. Binnen een paar weken zou ik dit gevaarlijke smerige rot land dan ook absoluut verlaten.

  Eergisteren heeft de Haagse politie opnieuw een man vermoord, De vorige keer was het eigenlijk nog een weglopend kind dat in zijn nek werd kapotgeschoten. Micha Kat heeft ook daar goudeerlijke artikelen aan besteed. Vader Cengiz Gürz van de door de politie dood getrapte zoon Ihsan mag ook niet mede delen wat zijn familie is overkomen. Gürz en zijn familie, die al zo te lijden heeft gehad door datgene wat hen door de politie is aangedaan, worden als zware criminelen behandeld en meer en meer kapot gemaakt. Allemaal in ‘keurig’ Nederland. Ook Micha Kat heeft hierover artikelen geschreven. Dit zijn zo maar wat voorbeelden.

  Wat kunnen we voor Micha doen? Of blijft het weer stil? 10 maanden lik mensen! Voor belediging! Een zeer grote demonstratie voor Micha?

  19 september aanstaande om 14.00 u. voor de 2e keer Nationale Zelfmoordherdenking voor het Paleis van Justitie in Den Haag. Zelfmoord ten gevolge van o.a. rechterlijke besluiten. Organisatie Wil Nu / Arjan Gelder. Kom in grote getale en laat zien dat rechters schurken zijn, die goedwillende mensen de dood injagen.

  Wat kunnen we nu eerst voor journalist Micha Kat doen?

 5. LS…

  Zo langzamerhand een situatie om helemaal krankzinnig van te worden. Maar er zit wel weer een bestseller in waar alle dames en heren van de Pedo/ Satansclub met naam en toenaam genoemd moeten worden. Doe het wel zolang het nog “vrede” is want Satan zwaait de scepter all over the world met de USSA aan de top.

Geef een reactie