BREAKING: MICHA NA ‘DOODSBEDREIGING’ GELAUFF OOK VRIJGESPROKEN VAN ‘HOLOCAUSTONTKENNING’

VERKLARING MICHA: IK ERKEN HET ARREST VAN DEZE GODSDIENSTWAANZINNIGE MALLOOT NIET * CRIMINEEL OPTREDEN VAN OM BEWEZEN DOOR DE WAANZIN VAN DE ‘DOODSBEDREIGING’ AAN GELAUFF EN DE ‘HOLOCAUST-ONTKENNING’ WAAROP VRIJSPRAAK VOLGDE * OOK DE REST IS BAGGER EN PULP * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE CRIMINELE PEDO-RECHTSPRAAK

[wp_ad_camp_1]

HIER HET HELE ARREST * NA HET WEEKEND MEER * MICHA MOET ARTIKELEN ‘VAN INTERNET VERWIJDEREN’ * WE GAAN ZEKER IN CASSATIE * HET HOF HEEFT -NET ALS DE RECHTBANK- GEWEIGERD TE KIJKEN NAAR DE ONDERBOUWING VAN MICHA VOOR ZIJN ARTIKELEN * MANIPULATIES VAN NICOLE VOGELENZANG ZIJN GEWOON GEHANDHAAFD * HOF WEIGERDE GETUIGEN TE HOREN * HIER IS ZONDER MEER SPRAKE VAN CRIMINELE RECHTSPRAAK * ALLEEN AL HET FEIT DAT HET OM HEEFT GEPROBEERD MICHA OP TE KNOPEN AAN DE HOLOCAUST….

Ha Micha,

Zojuist heb ik gebeld naar het Hof Arnhem en begrepen dat het hof arrest heeft gewezen. Het wordt me als het goed is later vanmiddag per e-mail toegezonden, maar ik heb al wel begrepen dat de strafmaat precies even hoog is als destijds door de rechtbank Den Haag was opgelegd: 345 dagen gevangenisstraf, waarvan 240 voorwaardelijk. Nadat ik het arrest heb ontvangen, zal ik het aan je doorsturen. Ik zal volgende week meteen beroep in cassatie gaan instellen.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

4 Replies to “BREAKING: MICHA NA ‘DOODSBEDREIGING’ GELAUFF OOK VRIJGESPROKEN VAN ‘HOLOCAUSTONTKENNING’”

 1. Goed nieuws. Ook goed nieuws dat Micha nu wordt opgedragen de laster te verwijderen.

  Micha verliest op alle fronten en het wordt tijd voor een definitief Waterloo.

  1. ” Goed nieuws. Ook goed nieuws dat Micha nu wordt opgedragen de laster te verwijderen.
   Micha verliest op alle fronten en het wordt tijd voor een definitief Waterloo.”

   Mispoes!

 2. Dit is wel een goeie. Psychopathocratie PB BV is erop gebouwd (echte ambtenaren konden na WOII natuurlijk niet gehandhaafd blijven…..alleen weerzinwekkende lui die vanwege hun EIGEN hachje meegingen met grensoverschrijdende criminaliteit):

  ….opzettelijk door middel van verspreiding van een geschrift en/of door het openlijk tentoonstellen van een of meerdere geschriften en/of afbeeldingen, de eer en/of de goede naam van [ambtenaar art 1 Ambtenarenwet] , ambtenaar van [locatie] , gedurende en/of ter zake van de rechtmatige uitoefening van zijn bediening, heeft aangerand door tenlastelegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven.
  ======================

  Waar het de (verholen) SS-staat om gaat is MACHT EN CONTROLE. Gerechtigheid en waarheidsvinding, is natuurlijk taboe (hoewel het tegendeel beweerd wordt).

Geef een reactie