BREAKING! MILITAIRE COUP DREIGT IN GREAT BRITAIN: LEGER IS HET HELEMAAL ZAT!

DOOR HET WANBELEID VAN DE PEDOFIELEN IS DE SITUATIE IN GB COMPLEET UIT DE HAND GELOPEN: HET LAND IS ONBESTUURBAAR GEWORDEN * BREXIT-DRAMA EN ISLAMISERING TRIGGEREN SOLDATEN: ZO KAN HET NIET LANGER! * AFTELLEN TOT DE TANKS OPRUKKEN NAAR WESTMINSTER

EXCLUSIVE: OOK IN HET NEDERLANDSE LEGER ZIJN DE MESSEN GESLEPEN VOOR DE ‘BESTORMING VAN DEN HAAG’ EN HET UIT DE WEG RUIMEN VAN DE PEDOFIELEN

5 Replies to “BREAKING! MILITAIRE COUP DREIGT IN GREAT BRITAIN: LEGER IS HET HELEMAAL ZAT!”

 1. U weet dat dat van die pedofielen alleen in uw hoofd zit? Dat de meeste mensen totaal geen idee van die hele pedo-deepstate hebben?

  Maar u heeft wel een punt: zo kan het niet langer daar.

 2. Om propagandistische redenen hebben ze op het allerlaatste moment toch hun khaki thermo-ondergoed niet zelf hoeven kopen.

  Hun “koning van Oranje” heeft zelf met lange tanden in eigen buidel getast om reputatieschade te voorkomen.

  Oh nee, liever reputatieschade, dan in eigen buidel tasten……..

 3. Het is wel grappig dat deze bedrogenen zelf hun wintergoed moeten kopen voor die “vrijwillig bondgenootschap” NAVO oefening in het hoge Noorden.

  Als je achter kern-verraderlijke psychopaten als Benno zur Lippe B. aanloopt, is dat geen verrassing, evenals de kenmerkende rokende puinhopen die volgen…..

 4. Marco Kroon voorop!

  Nee in USA/GB vazalstaat Prins Bernhard BV, zijn de echte NL militairen/krijgers/warriors vanaf 1945 meteen buiten gewerkt.

  Met name degenen die het (terecht) niet zo zagen zitten met “Benno en Wilhelmina in Londen”.

  Het zijn momenteel helaas vrij zouteloze, politiek onverschilligen, gedresseerd door morele debielen/psychopaten.

  Wie accepteert nu een chronisch en fundamenteel liegende, hoogverraderlijke SS malloot als Benno als “inspecteur-generaal de krijgsmacht”?

  Wat voor een geestelijke appelflap ben je dan eigenlijk?

Geef een reactie