BREAKING: MINFIN VAN DIJSSELBLOEM LACHT OM GIGA-BEURSCRASH

DIT IS DE RUTTE-APPROACH: GEWOON BLIJVEN LACHEN * TELEGRAAF BERICHT: MINISTERIE BLIJFT KALM, ALARMBELLEN ZIJN NERGENS TE HOREN * D66-PARLEMENTARIER: ‘NIEMAND BEGRIJPT WAT ER GEBEURT’
[wp_ad_camp_1]
De totale verlamming heeft toegeslagen bij onze Haagse pedo-politici. Niets kunnen ze nog, alles wat ze zeggen en/of doen is fout en zal tegen ze worden gebruikt. Het enige wat ze nog kunnen doen is niets meer doen. Een fraaie maar fatale paradox. Nederland krijgt nu het loon uitbetaald van de angst, de domheid en de lafheid die ons volk zozeer kenmerkt. We zitten opgescheept met een mafia-bende van incompetente pedofiele criminelen die het land juist bij tegenwind in versneld tempo naar de afgrond zullen voeren. Als ze niet reeds zijn gevlucht samen met ons ‘koningshuis’ naar de met belastinggeld betaalde pedo-schuilkelders in Nieuw Zeeland vol met kleine jongetjes om te verkrachten. Want de ‘boven ons gestelden’ in Den Haag kunnen maar vier dingen: liegen, zuipen, naaien en stelen. Du moment dat dat allemaal niet meer mogelijk is vluchten ze.

6 Replies to “BREAKING: MINFIN VAN DIJSSELBLOEM LACHT OM GIGA-BEURSCRASH”

  1. “”Een burger die respectabel wil zijn, zal zijn waarheidsbevinding elders moeten vinden dan in indoctrinerende universiteiten of de collaborerende antisemitische Nazi kranten en journaals.””

    sja dan ga je naar Micha Kat, de grote strijder met zijn ruimdenkende visie gebasseerd op losse flodders en wat spindokter saus. Die zich vervolgens door zijn eigen grappen en grollen van tafel laat spelen.

  2. Dit was al bezig in het Thorbecke kabinet, waar het parlement landverraad al als de norm had. Dit landverraad uitte zich destijds omtrent de houding jegens het instellen van de huidige Bisschoppelijke zetels door de pedocriminele satanisten kliek uit Rome. Waardoor we nu de pedofiele kardinaal Alfrink hadden en een oversekste steekpenningen handelende Rooms Katholiek die trouwde met Prinses Juliana.

    Angst domheid en lafheid worden hier met de paplepel ingegoten.
    Een burger die respectabel wil zijn, zal zijn waarheidsbevinding elders moeten vinden dan in indoctrinerende universiteiten of de collaborerende antisemitische Nazi kranten en journaals.

    1. -4,5, + 4,5%, China -8%, overal paniek, komende verwoestende crash is zeker, huidige stijging louter manipulatie en spin MAAR…………….. Micha staat voor gek en de reering Rutte blijft schaterlachen en weet wat goed is voor Nederland, Griekenland, de EU….. dank voor dit mooie comment, MisPoes!

Geef een reactie