BREAKING: MINKLAS GRAPPERHAUS DIEP IN FRAUDE EN CORRUPTIE ROND STEDELIJK MUSEUM

ALS WE DIT ZO LEZEN IS NIETS TE DOL VOOR ONZE NIEUWE MINKLAS * REKEN ER MAAR OP DAT HIJ DE MICHA-CLAIM-ZAAK VAN 7-11 AL LANG BESLISSEND HEEFT GEMANIPULEERD TEN FAVEURE VAN ZIJN KANTOORGENOOT EN VOORGANGER ALS VOORZITTER CROISET VAN UCHELEN EN ZIJN DISPUUTSGENOOT PIETER KALBFLEISCH, HET ‘BREIN’ ACHTER DE AFFAIRE-WESTENBERG * OOK KONING WILLEM KIJKT MEE DAT ‘ZIJN’ RECHTER WESTENBERG VOLGENDE WEEK MET GEEN HAAR WORDT GEKRENKT

7 Replies to “BREAKING: MINKLAS GRAPPERHAUS DIEP IN FRAUDE EN CORRUPTIE ROND STEDELIJK MUSEUM”

 1. Guinness hopelijk is alles nu anders omdat het kwartje bij MK eindelijk gevallen is (met op hun frequentie samenspannende lieden, met een verholen psychopathische gruwelmoordenaars ‘mindset’, in het naoorlogse PB BV bij alle zogenaamd gescheiden en elkaar controlerende staatsmachten aan de stuurknuppel, valt NIETS NORMAALS -zoals althans enige financiële compensatie bij misdadig aan een staatsburger toegebrachte schade door PB BV- te bereiken).

  Maar vermoedelijk niet.

  Neem nog een biertje Guinness, daar gaat je verstand van open!

 2. Ook minister Grabberhouse, zoon van ijskoude Eternit moordenaar Pa Grabberhouse, lijkt evenals eertijds Ralph Gonsalves, Cees Fasseur, Lambertus Neher en generaal Spoor, uitstekend bij “het alverslindende monster Grendel” te passen…….

  Het lijkt ondertussen wel Joris en de draak, waarbij, verwarrend genoeg, Joris ook de draak blijkt te zijn, achter een ‘mask of sanity’ waar de goegemeente volledig intrapt.

 3. Het lijkt er dus op, dat de proactief (!) extreem driedimensionaal gewelddadige fam. van O., die zelfs deze naam met de eraan verbonden status wederrechtelijk heeft binnengeharkt, zo blijkt uit bisschoppelijke stukken uit die tijd, door ca. 100 jaar na d.m.v. “moordzuchtig geweld van vader op zoon” een piepklein leengoed te hebben afgetroggeld van een militair zwak kerkelijk Sticht, achter een GEACTEERDE ‘mask of sanity’ een adellijke afstamming te suggereren/pretenderen (dusdanig verraderlijk gewiekst, dat in de donkere Middeleeuwen ook de sobere, echte, niet persé op eigenbaat uitzijnde stichters/overheden/adel van het christelijk Europa er TOT HUN SCHADE zijn ingetuind) die er, verbijsterend, totaal niet (!) is en was, steeds belastinggeld aanwenden om PRIVÉ met voor Nederland (doorgaand en zich opstapelend, maar steeds buiten zicht van de goegemeente gehouden) per saldo steeds enorm schadelijke en gezonde ontwikkelingen remmende (t/m ijs- en ijskoud mensenlevens verslindende….als het -empathieloze- monster Grendel uit Beowulf) activiteiten t/m hoogverraad WEG TE KOMEN.

 4. OOK KONING WILLEM KIJKT MEE DAT ‘ZIJN’ RECHTER WESTENBERG VOLGENDE WEEK MET GEEN HAAR WORDT GEKRENKT
  ——————
  De kleinzoon van de SS psychopaat heeft zeker een voorkeur voor BEPAALDE ambtenaren……..

  Voor ambtenaren die echt hun werk doen, zo doen er geruchten de ronde, dat o.a. militaire ambtenaren die het “uitwijken” van Wilhelmina/Bernhard in volle oorlogstijd HOOGST BEDENKELIJK vonden, van hogerhand of beweerdelijk hogerhand, het leven op psychopathische wijze juist ENORM ZUUR is gemaakt.

  Voor hen geen gratis rechtshulp van Croissant van Ugchelen, zal ik maar zeggen…..

 5. Volgens mij keek Willem zelfs mee bij mijn zaak en zag dat het goed was. Sadistische uitspraak. In Rotterdam is een van de hoogste rechters ook bestuurslid van de school van de prinsesjes. Kijk. Althans van de klachtencommissie waaraan ik mijn klacht had gericht. Niet zo goed geschreven klacht helaas.

 6. >> REKEN ER MAAR OP DAT HIJ DE MICHA-CLAIM-ZAAK VAN 7-11 AL LANG BESLISSEND HEEFT GEMANIPULEERD

  Wat raar, van de week nog was je 100% winnend, lagen alle feiten beslissend in jouw voordeel en was je stellig overtuigd dat je weer een klinkende overwinning zou behalen en de criminele pedostaat nu eindelijk de beslissende mokerslag zou toebrengen. Waarom is nu alles weer anders?

Geef een reactie