BREAKING: MORGEN VANAF 13:00 MASSA-DEMO GELE HESJES EN DEELNEMERS LOTERIJVERLIES TEGEN DE CRIMINELE TELEGRAAF BIJ GERECHTSHOF AMSTERDAM

EEN VAN DE GROOTSTE EN MEEST CRIMINELE ZWENDELS VAN DE ELITE TEGEN HET VOLK IS DE ZAAK-LOTERIJVERLIES * FERDY ROET VAN DIE STICHTING WON VAN DE STAATSLOTERIJ TOT BIJ DE HOGE RAAD EN HEEFT RECHT OP 400 MIO VOOR ZIJN DEELNEMERS MAAR IN PLAATS VAN UIT TE KEREN GING DE STAAT OVER TOT TERREUR, MET NAME VIA DE TELEGRAAF EN -WIE ANDERS?- BART MOS * DUIZENDEN VAN DE BIJNA 200.000 DEELNEMERS AAN DE ACTIE VAN ROET KUNNEN KOMEN OPDRAVEN ONDERSTEUND DOOR DUIZENDEN GELE HESJES * HET MISDADIGE BEDROG EN DE MINDBOGGLING LEUGENS VAN DE TELEGRAAF STAAN AL VAST DUS HET IS INKOPPEN VOOR ROET: KOMT DAT ZIEN! * DE TOTAAL CORRUPTE RECHTERS ZULLEN ROET ALLEEN LATEN WINNEN ALS ZE WORDEN GECONFRONTEERD MET HET WOEDENDE VOLK VAN NEDERLAND

6 Replies to “BREAKING: MORGEN VANAF 13:00 MASSA-DEMO GELE HESJES EN DEELNEMERS LOTERIJVERLIES TEGEN DE CRIMINELE TELEGRAAF BIJ GERECHTSHOF AMSTERDAM”

  1. Bericht vanuit enemy lines: Amsterdam heeft de noodtoestand afgekondigd in verband met de massale toestroom van gele hesjes bij het Hof in Amsterdam. Duizenden woedende burgers eisen het hoofd van Bart Mos en de scalp van de Telegraaf. Het is een grote chaos en de MSM berichten er categorisch niet over! Alle hoop is gevestigd op razende reporter en waarheidsliefhebber van het eerste uur Micha Kat!

  2. Misschien zegt de PB BV rechter wel dat ‘gullible fools’ mogen worden afgeschoten zoals de herten in Flevoland of zoals Kashoggi of Dresden of zoals Daphne Anne Caruana Galizia.

    Psychopaten hebben de macht over leven of dood van hun slachtoffers!

  3. Opnieuw stuitend hoe slecht Kat op de hoogte is. Ten eerste: Roet mag de deelnemers niet meer vertegenwoordigen, hij is wegens wanbestuur op non-actief gezet. Ten tweede: die 400 miljoen was een eis van Roet, de Hoge Raad heeft geen enkele uitspraak gedaan over de hoogte van de schadevergoeding. Ten derde: er zullen morgen nog geen tien man op de zaak afkomen.

  4. “EEN VAN DE GROOTSTE EN MEEST CRIMINELE ZWENDELS VAN DE ELITE TEGEN HET VOLK IS DE ZAAK-LOTERIJVERLIES”

    Dat klopt feitelijk vrij aardig. Een extreem elitaire meneer (villa van 3 miljoen, Lamborghini, Bentley, Rolls Royce) die dat geld onder valse voorwendselen heeft afgeknepen van argeloze burgers. Het is een enorme zwendel geweest, waar zeer binnenkort een einde aan gaat komen als de rechtbank meneer Roet achter de tralies gaat plaatsen voor oplichting, belastingontduiking en nog wat misdrijven.

    En daarmee verdwijnt er weer een suikeroom van Micha, de tweede binnen twee maanden. Eerst Poot onder de grond en nu Roet achter de tralies. Alleen Rob Scholte doet nog mee, naast Micha’s hoogbejaarde ouders natuurlijk. Want je kind definitief dakloos zien worden, wil natuurlijk geen enkele ouder. Micha boft maar met ze.

Geef een reactie