BREAKING: MORKHOVEN BRENGT JORIS DEMMINK NAAR EUROPA

NEDERLAND IS SO WIE SO KAPOT DOOR DE NIET-VERVOLGING VAN JORIS DEMMINK * ER GAAT NU VAN ALLES GEBEUREN EN STEEDS MEER MENSEN ZULLEN ZICH TEGEN HET SYSTEEM GAAN KEREN * PROBLEEM IS ALLEEN DAT EUROPA OOK WORDT AANGESTUURD DOOR DE PEDOFIELEN * GAAT MORKHOVEN DE ‘BANDEN’ INZETTEN BIJ DE EUROPESE RECHTSGANG OM ZO DIRECT HEEL DE EU DOWN TE KRIJGEN?

O.M. wil Demmink niet meer vervolgen: weg naar het Europees Hof komt open te liggen.

Zij die dachten dat Morkhoven sliep en gewoonweg bleef toekijken hebben zich ernstig vergist. Morkhoven sleutelde al maanden aan de formule om de slachtoffers op het gepaste moment naar het Europees Hof te loodsen. Morkhoven had immers het scenario van het O.M. al voorzien en er zich op voorbereid. Het was enkel afwachten tot het O.M. de lang verwachte fout zou maken. Gezien het O.M. reeds een beslissing nam en dit in de media is verspreid heeft het zich in een moeilijke positie geplaatst.Het Europees Verdrag dat door Nederland is erkend garandeerd immers een eerlijk proces. Door reeds een beslissing te nemen dit nog voor de getuigen verhoren zijn afgerond is een teken dat het niet om een eerlijk proces betreft. Dit wordt verzwaard door het feit dat Demmink topfiguur binnen Justitie was en minstens de schijn is opgewekt dat hij omwillle van zijn status een voorkeursbehandeling geniet door hem buiten vervolging te stellen, nog voor het juridisch geschil is afgerond. Daarboven op is er de Turkse kwestie waarbij men weigerde om het dossier aan Nederland over te dragen zodat de rechtsgang is belemmerd en de tenlaste gelegde feiten die tevens door de Demmink getuigen worden aangehaald , door onwil en gebrek van de Nederlandse staat niet kunnen worden voorgelegd aan de zetelende Magistratuur.
Om gebruik te kunnen maken van het Europees Recht moeten de slachtoffers eerst alle middelen in eigen land hebben aangewend. De weg naar he Europees Hof komt steeds sneller nabij. Of Morkhoven op die procedure wacht om het materraal over te hevelen wil het nog niet kwijt. Er wordt gewerkt adus de Werkgroep. De strijd rond Demmink is nog maar pas begonnen.

4 Replies to “BREAKING: MORKHOVEN BRENGT JORIS DEMMINK NAAR EUROPA”

 1. PROBLEEM IS ALLEEN DAT EUROPA OOK WORDT AANGESTUURD DOOR DE PEDOFIELEN

  Alles op instigatie van de psychopathische massamoordenaar Winston Churchill en zijn sinistere gelijkgestemden (Benno, Dulles, Hatch, MacNamara……van dat soort) en onverschillige meelopers.

  In overeenstemming met mijn redenatie dat psychopaten onherkend en ongehinderd overal “naar boven vallen” is de (krankzinnig spottende) cynische opmerking van Churchill, dat de Russen opmerkelijk stil zijn gebkeven over wat ze in het Oosten van Duitsland aantroffen…….

  Omineus inderdaad!

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/06/25/brexit-betekent-ook-de-ontmanteling-van-het-verenigd-koninkrijk/

 2. Bekeken wat t int. strafhof inzake de hutsi en tutsi(opruiing tot moord en rellen) en de heer bomba(organiseren en aanzetten massa verkrachtingen) kon betekenen en Nederland tal van vergelijkbare zaken/daders heeft in overheid wetgeving besturen en regering kón daar wel eens vrucht van komen …tenzij ´t als zijnde joodsnormaal ook al zuiverst rascistisch/talmudisch werkt… is dan weer fijn voor de afrikaan om te weten … maar anders is t rattevolk incluis rutte zòndermeer ´t haasje en kan zga geheel die overheid incluis burgemeesters áf getopt worden en terug naar hun kampongs geschopt worden met hun adel van de dadel vóór op

  Die gore schooiers laten ons geen eens onze wonden likken …zó druk hebben ze t met ons ontkennen negeren ontrechten begraven overschreeuwen drogeren verkrachten molesteren bedreigen intimideren arm maken en doofpotten tuig van de richel dat t is

 3. ‘Of Morkhoven op die procedure wacht om het materraal over te hevelen wil het nog niet kwijt.’

  Nee, dat zijn we inmiddels gewend. Zie site Dankbaar.

Geef een reactie