BREAKING! MSM EN HANS NIJENHUIS HELPEN NU HET BREXIT-KAMP; GAAT DE EU-MAFIA NU NOG MEER MOORDEN PLEGEN?

SITUATIE IN ENGELAND WORDT COMPLEET HYSTERISCH * NWO KAN HET REFERENDUM NIET MEER PRO-EU SPINNEN EN MANIPULEREN * KOMT ER NU EEN GROTE FALSE FLAG MET HONDERDEN DODEN? * OF WORDT DE UITSLAG VERVALST? * HOE DAN OOK: DE NWO ZAL NIMMER ACCEPTEREN DAT GB DE EU VERLAAT

Doodat de MSM weigeren te berichten dat het Brexit-kamp nu met het uur sterker wordt, wordt het alleen maar nog sterker en verliezen de MSM alleen maar nog meer lezers! Mensen; de strijd tegen de criminele media is gewonnen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat daarmee ook de strijd tegen de NWO is gewonnen. De Bilderbergers zullen nu nog meer terreur en verderf gaan zaaien, aanslagen met honderden en duizenden doden. Obama heeft dat zelfs al min of meer aangekondigd [zie deze verbijsterende video]: als de Amerikanen nu guns niet inleveren, komen er meer massaslachtingen.

7 Replies to “BREAKING! MSM EN HANS NIJENHUIS HELPEN NU HET BREXIT-KAMP; GAAT DE EU-MAFIA NU NOG MEER MOORDEN PLEGEN?”

 1. De EU komt, evenals de VN, uit de berouw- en schaamteloze koker van de klokje rond doch ijskoud verholen ‘mata glap’ gruwelmoordenaars van Dresden.

  Daar komt dus ook het psychopathische project vandaan om (door hun schuld) uitstervend Europa te overspoelen met Moslims.

  Die Bernhard zur Lippe Biesterfeld had conform de wet meteen in 1945 voor het vuurpeloton moeten worden geplaatst, of worden opgehangen (beter!……zonde van de kogel) te Nürnberg, maar jullie hebben de hoogverrader van alles en iedereen verder laten woekeren.

  ‘Et interessiert mai keen bal, iek ka zo de Moschee in’

 2. Met de moord op Jo Cox matigen de laffe leiders(misbruikers oplichters en plunderaars … n geheel ander type als jo Cox dus)) van Europa zich allen extra beveiliging aan .. zelfs gezellige zemelaar michel

 3. MSM gebruikt hetzelfde truukje als Geenstijl. Geenstijl zette een referendum op poten met veel bombarie maar NIET voor uitreding uit de EU. Dus het werd een referendum opzettelijk over een Klein ding. Ondanks de regelmatige oproepen van de lezers om een echt referendum over NEXIT doen ze net of hun neus bloed. Het gaat zelfs nog veel verder. Het meeliften op het succes van BREXIT referendum en net doen of ze dat in NL ook gedaan hebben. Als Geenstijl dan Farage zo hadden willen steunen dan hadden ze wel een nieuw referendum opgestart. Geenstijl zou als ze zouden willen maandag een referendum actie kunnen opstarten met als gevolg dat ze binnen 24 uur genoeg handtekeningen zouden hebben voor een echt NEXIT referendum. Dit zou dan als een bom inslaan en meteen Groot nieuws zijn in GB. Het zou BREXIT kamp enorm steunen. Maar nee dat doen ze dus niet. Waarom denk je. Vieze vuile Joodse VVD Telegraafratten misschien. Waarom komt de MSM nu met steun voor BREXIT. Heel simpel omdat het nu wel duidelijk is dat het BREXIT kamp met overweldigende meerderheid gaat winnen. Net zoals Geenstijl ook pas met dingen komt als de gehele alternatieve media er mee vol staat. Dan moeten ze wel anders verliezen ze hun geloofwaardigheid. Maar omdat ze dan nog veel eerder zijn dan de rest van de media verkrijgen ze geloofwaardigheid. Dat Jan ik ben zo grappig Roos even de tyfus krijgt, de fucker.

 4. Je kunt niet tegen een psychopathisch project stemmen. Althans, dat heeft niet de uitwerking die je denkt of wenst.

  En die EU komt, evenals de VN, uit de berouw- en schaamteloze koker van de gruwelmoordenaars van Dresden.
  Krankzinnige figuren als Allen Dulles, Robert MacNamara, Bernhard zur Lippe Biesterfeld en hun illustere opvolgers dus.

  Psychopaten vervalsen de boel of gaan er omheen breien. Anyhow: hun project gaat door, tot jij er dood bij neervalt.

  ‘You can’t argue, bargain or organize a referendum with psychopaths’.

  Het is de VIJAND van het menselijk geslacht, jij bent de PROOI.

Geef een reactie