BREAKING! NA BERICHTEN BURNOUT MACRON EN MARINE LE PEN LEADING WORDT NU DE TERROR-KAART UITGESPEELD OM DE DEEP STATER TE REDDEN!

HIER ONZE EERDERE BERICHTGEVING OVER DE VAL VAN MACRON * TOTALE CHAOS DREIGT IN FRANKRIJK * MICHA ZAG DEZE ONTWIKKELING ALS EERSTE EN ALS ENIGE

PARIJS – De Franse politie heeft dinsdag zes mensen opgepakt die worden verdacht van het voorbereiden van een gewelddadige actie tegen president Emmanuel Macron. Dat meldt de zender BFMTV op basis van juridische bronnen. Volgens de zender zijn de verdachten aangehouden in de oostelijke departementen Moselle en Isère en in Bretagne in het westen van Frankrijk. Over de achtergrond van de verdachten en over wat ze precies van plan waren, is officieel nog niets bevestigd. Het zou volgens onbevestigde berichten om een extreem-rechtse groep gaan en het plan voor actie tegen Macron zou in een beginstadium verkeren.

Eén reactie op “BREAKING! NA BERICHTEN BURNOUT MACRON EN MARINE LE PEN LEADING WORDT NU DE TERROR-KAART UITGESPEELD OM DE DEEP STATER TE REDDEN!”

  1. Net zoals een ijskoude False Flag, is bij geen morele grenzen of bezwaren kennende = op weg naar (behoud van) macht en controle, pure evil over lijken gaande psychopaten, alle smeerlapperij mogelijk inclusief nep-aanslagen op zichzelf.

    De optelsom van WARE krankzinnigheid hè.

    De goegemeente kan het zich niet voorstellen….

Geef een reactie