BREAKING! NA DE ‘MICHA-CLAIM’ KOMT NU DE ‘PETER-CLAIM!’

PETER R. DE VRIES WORDT VOOR DE RECHTER GESLEEPT SAMEN MET HET MINISTERIE VAN VUNZIGHEID EN PEDOFILIE (IVO HOMMES) WEGENS HET ENTAMEREN VAN EEN DEMONISERINGS-CAMPAGNE TEGEN MICHA OP KOSTEN VAN DE BURGER * ALLE BEWIJZEN LIGGEN NU OP TAFEL: JORIS DEMMINK CS. BETALEN PETER R. DE VRIES, ONDERMEER OM MICHA KAT KAPOT TE MAKEN * DIT IS EVIDENT ONRECHTMATIG * LEES OP XANDERNIEUWS HOE DE OVERHEID DE BURGER MANIPULEERT VIA INTERNET

Let op de grimas op het gezicht van Peter (2:17) als hij eraan denkt dat Micha ‘in een dwangbuis wordt afgevoerd naar een TBS-kliniek’. Hij komt bijna klaar van genot. Deze man is een levensgevaarlijke psychopaat en een bewezen crimineel.

Peter R. heeft opnieuw, en nu expliciet, toegegeven dat hij voor zijn ‘analyses’ zoals hierboven (door de MSM-psychopaten wordt dit ‘deskundigheid’ genoemd) wordt betaald door de Staat. Hiermee is wetting en overtuigend bewezen dat er sprake is van een van hogerhand aangestuurde demoniserings-campagne tegen Micha-en natuurlijk in het kielzog daarvan van een compleet onrechtmatige vervolging door het OM. Deze demoniserings-campagne wordt niet alleen gevoerd door declaratie-Peter, maar ook door Ivo Hommes. De vervolgingen door het OM (nu vier hoger beroepen) lukken niet (net zomin als de demoniserings-campagne) want gebaseerd op list en bedrog, net als de ‘analyses’ van Peter. Dit wordt een schadeclaim die in de miljoenen gaat lopen. Na de ‘Micha-claim’ tegen Hans Westenberg kunnen we ons nu gaan opmaken voor de ‘Peter-claim’.

6 Replies to “BREAKING! NA DE ‘MICHA-CLAIM’ KOMT NU DE ‘PETER-CLAIM!’”

 1. De demonisering van Micha Kat is al vele jaren zichtbaar door het publiek.
  Zoals bij Pim Fortuyn, Theo van Gogh, en vele anderen.
  Deze demoniseringen uiten zich ook in bepaalde commentaren ter plaatse.

 2. Ha! Micha, je hebt valse bommeldingen gedaan, huizen beklad, mensen bedreigt en mensen voor van alles en nog wat uitgemaakt. Daar zijn video en audio opnames van. Waarom zou een overheid jou dan nog willen demoniseren?

 3. De grimas van Peter zag ik niet, maar die van Micha op 0:28 als hij verteld dat hij op de voorpagina van de volkrant, de telegraaf en het parool staat is overduidelijk. Kijk hem glunderen!

 4. En onze heilge Kat is zelf ook niet vies van dubbelzinnig verhaaltjes.

  Enerzijds beschuldigt hij Jedu Moskowitz van een aanslag en andere zaken, en nog geen half jaar later werkt Kat voor dezelfde advocaat om op zijn website Callimero artikels te schrijven.

  Is toch wel erg vreemd dat Kat vervolgens in zee gaat na alle beweringen, of het houd in dat KAT zijn verhaaltjes uit zijn grote duim heeft gezogen!

 5. En hoe verklaar je Micha s optreden bij echte Jannen, komt uit dezelfde hoek als geen Stijl.

  En op welk verhaal werd Kat weggezet door de Vries, geloof dat dit op basis was Marianne Vaatstra.

  “”Peter R. heeft opnieuw, en nu expliciet, toegegeven dat hij voor zijn ‘analyses’ zoals hierboven (door de MSM-psychopaten wordt dit ‘deskundigheid’ genoemd) wordt betaald door de Staat.

  Zolang deze zaak geen andere oplossing heeft, lijkt me dat Kat weinig in te brengen heeft.””

  Nou wat een openbaring Kat, bij tig programma s is dit het verhaal, zoals de Haagse schrijver ….. met een boek over Demmink geld moet betalen om zijn boek te promoten bij Harry Mens …..en dus zijn verhalen aldaar aandikt voor de marketing en dus bijv. een Els Borst er tegen aan gooit.
  Maar nee daar maakt Kat geen analyse van, want dat past niet in zijn straatje. En dezelfde riedel zou je kunnen herhalen bij Yvonne Keuls.

 6. Hij zat er toch wel behoorlijk timide bij Pauw 22/09 toen hem de oren werden gewassen door Brinkman.
  Ik ben geen psygoloog verre van dat, maar zag toch wel dat er iemand die in het begin nog hautain probeerde over te komen zijn zelfvertrouwen in de broek voelde gaan.

  Wat schetst mijn verbazing dat dezelfde tv-speurneus gisteravond 23/09 weer bij Pauw zat aangeschoven.

  Het begint er nu toch op te lijken dat hetgeen Micha Kat reeds schreef wel eens akelig precies de spijker op de kop is.

Geef een reactie