BREAKING: NA TOTALE POLITIEKE INEENSTORTING VAN NEDERLAND NU OOK DE SPORTIEVE: ONDER RUTTE IS ALLES CRIMINEEL GEWORDEN

NET ALS DE POLITIEK ONDER RUTTE EN DEMMINK IS OOK HET EENS ZO TROTSE ORANJE VERWORDEN TOT EEN SMERIGE EN STINKENDE BEERPUT VAN INCOMPETENTIE, CRIMINALITEIT EN PERVERSITEIT

EXTRA EN BREAKING: PATRICK KLUIVERT HEEFT GERARD SPONG ALS ADVOCAAT EN DAN WEET JE: THIS IS SERIOUS SHIT

Een jaar of vijf geleden, direct na de benoeming van Patrick Kluivert tot assistent-bondscoach van Oranje, zei Johan Derksen op TV dat hij meende dat Kluivert niet kwalificeerde voor deze functie. Ik zal het nooit vergeten. Derksen zei zonder blikken of blozen: “Kluivert heeft iemand doodgereden. Dat was een vreselijke zaak waar hij niet goed uitkwam. Het verbaast me dat hij is gekozen voor deze functie” (of woorden van gelijke strekking). Zijn gespreksgenoten, Genee en Van der Gijp, keken alsof ze het in Keulen hoorden donderen -en dat terwijl hij het nog niet eens had over de verkrachtingszaak rond Kluivert uit 1997. Nu komt in het nieuws dat Kluivert -inmiddels niet meer verbonden aan Oranje- tot over zijn criminele oren in de goksyndicaten en de matchfixing zit, al wordt dat laatste met aandoenlijk fanatisme ontkend -zeg maar hetzelfde fanatisme als waarmee ontkend werd dat Demmink een pedofiel is. In het gelinkte artikel uit De Volkskrant zitten reeds zo veel red flags, dat een vergelijking met de zaak-Demmink ook om die reden al opportuun is. We gaan ze hier niet allemaal opnoemen, temeer ook omdat zulks de stap naar ons hoofdpunt van dit stuk slechts zou vertragen en die stap is: de complete Nederlandse ‘elite’ is afgegleden tot een smerige, verkrachtende, seks- en gokverslaafde, plunderende groep criminelen, be it in de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap, de journalistiek, de rechterlijke macht en dus ook de sport. Inmiddels is de situatie zo erg dat onze ‘voetballers’ van corruptie en decadentie geen bal meer raken, net zomin als onze politici nog iets kunnen op het gebied van besturen. Mijn God, heb medelijden met mij en met mijn arme volk!

4 Replies to “BREAKING: NA TOTALE POLITIEKE INEENSTORTING VAN NEDERLAND NU OOK DE SPORTIEVE: ONDER RUTTE IS ALLES CRIMINEEL GEWORDEN”

 1. De schade en de chaos die logisch (V)WO niveau type psychopaten, die de overheid geïnfiltreerd hebben en daar een (verholen) onderlinge ‘deep state’ in de staat vormen, veroorzaken, is onnoemelijk en zal (moreel debiel = leert in moreel opzicht niet van wat normale mensen “fouten” noemen) alleen maar toenemen met de venietigingskracht van wapensystemen:

  https://www.youtube.com/watch?v=tU5u7aoSxFQ

  https://www.youtube.com/watch?v=z_GPyT-L5WM

 2. Geldgebrek is het niet, dat psychopaten tot diefstal (t/m andermans leven) aanzet.

  De intelligente ‘adapted compensated’ exemplaren, trekken (bijv. als rechter in Prins Bernhard BV) op hun manier (hun krankzinnige moordzucht met schadelijke machtsspelletjes compenserend) een in essentie met dat van Kluivert, Churchill of Prins Bernhard vergelijkbaar spoor (waarlangs je de kreten van de gruwelijk of dodelijk mishandelden of tot zelfmoord gedrevenen om de zoveel tijd hoort aanzwellen, als……je goed luistert en geen slaapwandelende zombie bent, of je daartoe hebt laten manipuleren zodat MONSTERS ongestoord hun gang kunnen blijven gaan) dóór het leven:

  Smoelenboek misdadige rechters
  https://drive.google.com/file/d/0B3KORygkwXZHRjJGTG5RSE1WSDg/view

 3. Psychopaten van welk logisch IQ dan ook, baggeren zich totaal schaamteloos, onverantwoordelijk, gewetenloos enz. enz. een pad (letterlijk) door het leven.
  Lijken (of het psychische equivalent daarvan) en bloedspatten spuiten links en rechts onder de onverstoord voortbersende malende moordrobot vandaan.

  Het door Kluivert veroorzaakte “ongeluk” waarbij de directeur van de Vlaardingse Stadsgehoorzaal ellendig om het leven is gekomen, is kenmerkend.

  Onverantwoord/krankzinnig hard gereden meen ik mij van destijds te herinneren, in een voor dergelijk canaille zwaar overbemeten auto. Daarbij getuigend van weinig tot geen medegevoel richting de familie van het slachtoffer.

  Een KENMERKEND spoor van ellende begint zich te ontwikkelen net zoals bij deze meneer:

  https://www.youtube.com/watch?v=ELDe955ViJs

Geef een reactie