BREAKING! NATIONALE POSTCODELOTERIJ IS CRIMINELE ORGANISATIE IN VOLLEDIGE SAMENSPANNING MET CLINTON FOUNDATION

DE FBI HEEFT NU OPNIEUW EEN ONDERZOEK OPGESTART NAAR DE CLINTON FOUNDATION WEGENS DE ZWAARSTE EN MEEST WEERZINWEKKENDE DELICTEN DIE ER BESTAAN ZOALS HANDEL IN KINDEREN TEN BEHOEVE VAN SADO-PEDOFIELEN * DE BANDEN VAN DE NPL MET DE CLINTONS EN DE CLINTON FOUNDATION ZIJN UITERST HECHT * DE NPL MAAKTE TIENTALLEN MILJOENEN OVER NAAR DE CF

[wp_ad_camp_1]

Het begint er zowaar op te lijken dat Nederland Pedoland de voornaamste financier is (na de Saudi’s natuurlijk) van de criminele Clinton Foundation waarnaar de FBI onder extreme druk van de Amerikaanse publieke opinie opnieuw een strafrechterlijk onderzoek is gestart! Sharon Dijksma sluisde namens het kabinet Rutte II al 4,4 mio naar de moordenaars en kinderverkrachters in Washington maar nu blijkt ook de Nationale Postcodeloterij (NPL) de Clintons te hebben overladen met miljoenen, in elk geval 25 volgens deze bron uit oktober 2016. Kort daarvoor lazen we op Quotenet zelfs het volgende: de Postcodeloterij is namelijk de allergrootste donor van de Clinton Foundation, samen met VN-club Unitaid, de Bill & Melinda Gates Foundation en The Children’s Investmentfund, het hedgefonds dat ABN Amro sloopte in 2007. In dit artikel wordt nota bene beschreven hoe reeds medio 2017 in de VS de alarmklokken werden geluid wegens het illegale karakter van deze ‘donaties’ omdat het in werkelijkheid helemaal geen donaties waren, maar ‘fees’ voor de Clinton in ruil voor een ontvangst door Bill of Hillary, het zogeheten pay to play-gebeuren waarnaar de FBI nu dus onderzoek doet. Het lijkt dat ook wel zeker dat de miljoenen van de Postcodeloterij in werkelijkheid waren bedoeld namens allelei Nederlandse bedrijven spreektijd te kopen bij de Clintons die vervolgens allerlei gunsten uitdeelden. Weer Quotenet: Het belangrijkste bezwaar (van Republikeinse representatives) is dat tal van multinationals, belangengroepen, goede doelen en landen (vooral uit het Midden-Oosten) de Clinton Foundation geld toestoppen, zonder dat duidelijk is wat nu eigenlijk het doel is van de stichting opgericht door oud-president Bill Clinton. (Naar eigen zeggen steunt de Foundation projecten gericht op armoedebestrijding in de derde wereld, educatie voor meisjes en initiatieven tegen klimaatverandering). Nu wordt ook meer duidelijk over de 4,4 miljoen van Sharon Dijksma: zonder enige twijfel is dat geld betaald om een bepaalde wederdienst te krijgen van de Clintons! Wie heeft met Bill en/of Hillary mogen praten voor de 4,4 mio van Rutte II? Joris Demmink? Had dit te maken met de hoorzitting in 2012 in Washington over de zaak-Demmink voor de Helsinki Commissie? Was de betaling van Sharon de fee die was verschuldigd voor de audientie van de Nederlandse high level Demmink pedo-delegatie die in april 2013 door Demmink naar Washington werd gestuurd om zijn zaak te bepleiten? Gezien de pedo-activiteiten van de CF vond de 11-koppige delegatie onder leiding van Herman ‘Robert M.’ Bolhaar ongetwijfeld willige oren bij Bill e/o Hillary om de interesse in de zaak-Demmink in de VS ogenblikkelijk de kop in te drukken!

Verbijsterend is dat de PCL op de eigen website nog gewoon reclame blijft maken voor de CF. Het zijn niet de eerste berichten over wantoestanden binnen de PCL waarover al jaren berichten de ronde doen dat criminele activiteiten worden gefinancierd die als twee druppels water lijken…. op die van de Clinton Foundation! De weerzinwekkende groep ‘ambassadeurs’ van de NPL is natuurlijk opgericht om alle walgelijke activiteiten die in werkelijkheid plaatsvinden met een schaterlach te verbergen voor het Nederlandse volk dat wordt bedrogen met verhalen over ‘goede doelen’ die zouden worden gesteund. Zoals de foundation van Bill en Hillary waarnaar nu voor de tweede keer een strafrechterlijk onderzoek loopt. In Saoedi Arabie zijn de corrupte mensen die zaken deden met de CF opgeruimd. Zou dat in Nederland ook ooit nog gaan gebeuren?

5 Replies to “BREAKING! NATIONALE POSTCODELOTERIJ IS CRIMINELE ORGANISATIE IN VOLLEDIGE SAMENSPANNING MET CLINTON FOUNDATION”

  1. Gokken en loterijen dienen nu eenmaal niet het goede en dan ligt ‘pure evil’, likkebaardend (als dikke Dijksma) op de loer.

    Psychopaten zijn steeds zeer pragmatisch, ook met hun ‘gullible fools’ perceptie.

    Zij verbinden daar echter de meedogenloze conclusie aan, dat ‘gullible fools’ prooidieren zijn, waarmee ze alle ongein die er grenzenloos te bedenken valt MOGEN (‘The law does not apply to psychopaths’) uithalen.

Geef een reactie