BREAKING: NERVOSITEIT BINNEN VVD OVER DEMMINK-VERBRANDINGSOVENS STIJGT!

VVD MEGA-FRAUDEUR LOEK HERMANS, EEN INTIMUS VAN JORIS DEMMINK, ZAT OOK AAN DE KNOPPEN * CORRUPTE ROL VAN ACCOUNTANT EY * WAT ZEGT JESSE KLAVER AAN DE FORMATIE-TAFEL? * HORROR, HORROR. HORROR IN HOLLAND EN DAT NOG WEL OP KONINGSDAG!

[wp_ad_camp_1]

Meerdere bronnen verklaren dat Keizer in het jaar van de overname grote invloed had binnen ‘de Facultatieve’. Niet alleen zaten twee partijgenoten, de VVD’ers Loek Hermans en Anne-Wil Duthler, in de raad van commissarissen, ook werden cruciale posities binnen de vereniging ingenomen door mensen die een hechte band onderhielden met de VVD’er. Aldus vandaag De Volkskrant. Waarom moet de VVD eigen verbrandingsovens hebben? We krijgen hier een heel slecht gevoel bij, ook als er ‘slechts’ sprake is van zelfverrijking. LEES HET HELE HORROR-VERHAAL BIJ DE VOLKSKRANT

Eén reactie op “BREAKING: NERVOSITEIT BINNEN VVD OVER DEMMINK-VERBRANDINGSOVENS STIJGT!”

  1. I.g.v. psychopathie (grenzenloos!!! ‘pure evil’, klokje rond!!! krankzinnig onder een -de goegemeente volkomen overtuigende- ‘mask of sanity’) kun je inderdaad NIETS uitsluiten.

    Maar de cognitieve dissonantie is (dus) ook enorm…..zo ‘alien’……

    Bewijs het nu maar, dat Demmink c.s. de stoffelijke overschotten van proactief uitgezochte (om er makkelijk mee weg te kunnen komen) SSlachtoffertjes daar in rook heeft doen opgaan.

    Het ligt in de lijn der verwachtingen, want ze maken zich ook, zonder verhoging van de polsslag achter een SS psychopaat die Nederland ijskoud aan deze gruwelmoordenaars heeft verkocht aanrennend, medeplichtig aan openlucht crematorium voor “al wat leeft en adem heeft”, DRESDEN.

Geef een reactie