BREAKING: NESET TEMIRCI KOMT LIVE IN DE UITZENDING BIJ RHL, BE THERE!

VOLG DE UITZENDING VIA DEZE LINK * DIT ZIJN DE MEEST EPISCHE TIJDEN UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE MENSHEID

DE MAN OP WIE DE PP-ELITE ENKELE DAGEN GELEDEN NOG EEN 100% ZEKERE MOORDAANSLAG PLEEGDE KOMT LIVE IN DE UITZENDING MET BOMBSHELL INFO FOR YOUR FREEDON, TRUTH AND HAPPINESS * TEMIRCI KAN HEEL NEDERLAND LATEN EXPLODEREN MET WAT HIJ WEET

3 Replies to “BREAKING: NESET TEMIRCI KOMT LIVE IN DE UITZENDING BIJ RHL, BE THERE!”

  1. Wat ons beugelbekkie in zijn live-show eventjes aan Temirci vergat te vragen is hoe die er zo zeker van is dat zijn auto-ongeluk een aanslag was. Zoals Temirci zelf al opmerkte was er geen enkel ander voertuig in de buurt, dus hij is niet van de weg afgereden door een ander, maar hij zal gewoon al bellend en app-end de berm zijn ingereden.
     
    Wat zou die koerdische kneus nou te vertellen hebben waardoor iemand het de moeite waard zou vinden om hem uit de weg te ruimen? Allen die gehoor geven aan zijn beweringen zijn toch geïnstitutioneerd of zouden dat móéten zijn?

  2. Ach wat, psychopaten gaan gewoon onverstoorbaar door waar normale criminelen de handdoek in de ring gooien, want: ‘The law does not apply to psychopaths’…….vinden ze hoogstpersoonlijk.

    Deze stralende demonen moeten echt fysiek uitgenomen/kaltgestellt worden, anders wordt de normaliteit om zeep geholpen.

    1. Je doelt hiermee op Micha neem ik aan, die met zijn smaad en laster onverminderd door gaat sinds de dag dat hij hiervoor definitief veroordeeld is tot 6 maanden?

Geef een reactie