BREAKING NEWS: TMG-CONCERN SCHEURT ZICHZELF NU AAN STUKKEN VOOR DE RECHTER

HET LOOPT PRIMA VOLGENS ONZE PLANNEN: TMG GAAT HELEMAAL KAPOT * HOE MEER LEUGENS, PEDO-JOURNALISTIEK EN OORLOGS-PROPAGANDA, HOE SNELLER HET CONCERN DOWN GAAT * PAUL JANSEN -LEERLING VAN SNUFF MOVIE-MAN KEES LUNSHOF- KOM ER MAAR IN!
[wp_ad_camp_1]
De redactieraad van Holland Media Combinatie (HMC) heeft de Rechtbank NoordHolland Verzocht een directiebesluit over de journalistieke aansturing terug te draaien. Het komt vrijwel nooit voor dat een geschil tussen krantenredactie en uitgever zo hoog oploopt dat de rechter er aan te pas moet komen. HMC is het onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG) dat zich richt op lokale en regionale nieuwsvoorziening. Het is vooral bekend van titels als Noordhollands Dagblad, De Gooi en Eemlander en het Haarlems Dagblad. Afgelopen voorjaar had TMG ook bij zijn vlaggenschip De Telegraaf te maken met onrust over de journalistieke aansturing [Rechter moet zich buigen over geschil bij TMG-dochter _ Het Financieele Dagblad].

8 Replies to “BREAKING NEWS: TMG-CONCERN SCHEURT ZICHZELF NU AAN STUKKEN VOOR DE RECHTER”

 1. Politici zijn onderwereldfiguren. Hun werkgebied ligt immers in de diepste gekrogten van de zware criminaliteit. En ja, ook ik vond het vreemd dat Harrie van Bommel (misschien is het “Harry” maar dat ga ik voor die schlemiel niet eens uitzoeken) kon aanchuiven in de studio van de alternatieve prinsjesdag. Zo’n geslepen individu hoort daar helemaal niet te zitten.

  1. LS Johan Bosman,

   Ben het geheel met u eens zou daar graag aan willen toe voegen, dat dit een uitvloeisel is van ons democratisch systeem.

   De kippen/hanen/kapoenen worden gekozen door de kippen/hanen/kapoenen zonder kop.

   Waar hebben de meeste kiezers dan hun kop verloren zeg maar liever hun verstand?

   Kassie kijken! niet wetende dat 95% pulp,rommel en valse voorlichting bedacht door wetenschappers gedreven door ideologische motieven en uitgezonden door de knoppendraaiers is, maar met een hoge kijkdichtheid.

   Daar zit de massa naar te kijken en klaagt de andere dag “goh, er was gisteravond niks op de TV”.

 2. Het internet doet langzaam maar gestaag haar grandiose werk. Zelfs op “Nujij.nl” (sanoma) zie ik steeds vaker goede comments verschijnen en is er ook daar duidelijk sprake van een exponentiële toename in de bewustwording van de mensen. Het afschuwelijke bedrog van de beschaafd graaiende en moordende financiële en politieke elite komt uit.

  Soms ben ik wel eens een beetje bezorgd om het internet. Dat het op zwart gaat bijvoorbeeld. Want behalve de Telegraaf gaat straks heel die smerige bende kapot. Dat staat aantoonbaar te gebeuren. Dank zij het internet.

 3. Kennelijk heeft de Telegraaf in Paul Jansen de sufferd gevonden om een veel te hete aardappel op te vangen.

  Adieu Telegraaf, daar gaan jullie dan!

 4. Wat ben je toch heerlijk voorspelbaar. Als het ook maar een beetje slecht gaat met de Telegraaf zit je er bovenop. En maar vol blijven houden dat dat geen rancune is.

Geef een reactie