BREAKING: NIEUW KEIHARD BEWIJS VOOR FRAUDE OM IN ZAKEN TEGEN MICHA!

ER SCHIJNT NU EEN ‘REDELIJKE TERMIJN’ TE ZIJN VAN TWEE JAAR VOOR DE ‘DUUR VAN EEN PROCES’ * IN VIER ZAKEN VAN HET OM TEGEN MICHA IS DE TERMIJN VAN ZES JAAR NU AL VERSTREKEN MAAR DAT MAG BLIJKBAAR GEEN ENKELE ROL SPELEN: OUDERLING ABBINK LIET VONNIS RECHTBANK IN VOGELENZANG-ZAAK GEWOON IN STAND ONDANKS HET FEIT DAT HET OM OP VIER PUNTEN VRIJSPRAAK EISTE

[wp_ad_camp_1]

De oplichter ontfutselde geld bij minstens zes vrouwen via datingsites. De officier van justitie had hiertegen een jaar gevangenisstraf geëist, waarvan zes maanden voorwaardelijk. Een van de redenen dat de straf lager uitvalt, is dat de redelijke termijn van twee jaar voor de duur van het proces met zestien maanden is overschreden. ,,De reden hiervan is bij ons onbekend, omdat de zaak via het Openbaar Ministerie naar de rechtbank wordt gebracht”, aldus de woordvoerder van de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Tsja. In deze zaak zijn concrete slachtoffers gemaakt, vrouwen van wie geld is ‘ontfutseld’. Vele malen erger dus dan de vier thans nog lopende strafzaken tegen Micha (waaronder de pedo-graffiti op het huis van Demmink) waarbij er helemaal geen slachtoffers zijn. Bovendien is Micha journalist en zijn alle ‘delicten’ gepleegd in het kader van zijn onthullings-werkzaamheden. Alle reden dus voor de rechterlijke macht om Micha net als de ‘oplichter’ in de zaak hierboven te compenseren voor het falen van Justitie en hem vrijuit te laten gaan wegens groteske ‘overschrijding van de redelijke termijn’ die blijkbaar twee jaar beslaat voor ‘gewone’ strafzaken. Micha’s zaken slepen nu al meer dan zes jaar voort. Hiermee is opnieuw aangetoond dat dieven, oplichters, moordenaars en verkachters van Justitie een veel mildere behandeling krijgen dat mensen die ‘uitingsdelicten’ plegen, zelfs als dat journalisten zijn. Zou dit alles er iets mee te maken kunnen hebben, dat de onthullingen van Micha -die allemaal spot on zijn- over Justitie zelf gaan?

7 Replies to “BREAKING: NIEUW KEIHARD BEWIJS VOOR FRAUDE OM IN ZAKEN TEGEN MICHA!”

 1. Gewoon volhouden Micha het duurt misschien wel 10 jaar voordat je je gelijk krijgt maar ooit zal het gebeuren. Kijk maar naar Oltmans. Of het gaat helemaal fout en de NWO wint en we zijn allemaal fucked, inclusief alle landverraders(ja jullie worden allemaal opgeofferd en zijn niet meer nodig). Of het tij zal keren en dan zullen het volk en jij winnaars zijn. Pas op jezelf Micha en wees zuinig op je hersens deze strijd is nog niet gestreden en kan nog wel even duren. Probeer je ook te omringen met mensen die eerlijk zijn en niet liegen(Wim en Ton bijvoorbeeld). Neem ook eens wat aan van mensen die het goed met je voor hebben. Het is onmogelijk om expert te zijn in alles. Mocht de pleuris voor je uitbreken in Ierland mail me dan even.

 2. “Morde, Sie sagen Morde? Sie unverschämter Lump”

  Maar nu met beschaafder klinkende dooddoeners uit de perverse trukendoos als: “Wij hebben uw bericht in goede orde ontvangen en nemen dit voor kennisgeving aan” e.d.

 3. Zou dit alles er iets mee te maken kunnen hebben, dat de onthullingen van Micha -die allemaal spot on zijn- over Justitie zelf gaan?
  ===========================
  Ja.

  In de door de SS’er en met name ‘corporate’ psychopaat “prins” Bernhard i.s.m. de geallieerden (die hierdoor met ongekende krankzinnige oorlogsmisdrijven wilden wegkomen, voorwaar een fraaie ondergrond om op te bouwen) na de oorlog opgerichte SS-staat (onder Oranje dekmantel voor Nederlandse goedgelovigen) als vazalstaat van de USA/GB, is de staat kenmerkend (voor de SS-staat dan, verholen of niet) een aparte entiteit TEGENOVER het volk en mag een niet-crimineel individu gewoon verpletterd worden, in het perverse zgn. staatsbelang (toevallig steeds corresponderend met ‘adapted compensated’ psychopathische belangen en projecten) dat steeds boven dat van het integere (althans niet psychopathisch gestoorde en hiervan walgende) individu uitgaat.

 4. “Zou dit alles er iets mee te maken kunnen hebben,…..”

  Nou je bent ook een lekker boegbeeld voor machiaveliaans terroristisch beheer en bestuur en jagen ze heden nog met jou alle journalistiek angst aan

  t internationaal strafhof heeft net een heer bomba(faciliteren van verkrachtingen en geweld als hier nu ook massaal gebeurd) veroordeeld dus mark kan er nog aan ..

Geef een reactie