BREAKING: NIEUWE BEWIJZEN DAT HILLARY CLINTON PERVERTS EN PEDO’S BINNEN DE OVERHEID BESCHERMDE EN AFDEKTE; WAT IS DE ROL VAN SHARON DIJKSMA?

HET IS NIET ANDERS MET DE KABINETTEN-RUTTE DAT PEDOFIELEN NIET ALLEEN BESCHERMT EN AFDEKT, MAAR ZE ZELFS BEVOORDEELT EN BENOEMT OP SLEUTELPOSITIES * TOCH IS HET VERBIJSTEREND DAT HET VOORAL HILLARY ZELF IS DIE STEEDS WEER WORDT EXPOSED ALS PRO-PEDO * ER CIRCULEREN AL JAREN GERUCHTEN OVER EEN PEDO-TAPE VAN HILLARY EN HUMA ABEDIN * DEZE TAPE KAN ELK MOMENT OPENBAAR WORDEN * WAAROM GAF SHARON ‘KINDEROPVANG’ DIJKSMA DE CLINTON FOUNDATION 4,4 MIO EURO?

[wp_ad_camp_1]

Bovenstaande video is uit 2013, maar enige dagen geleden kwam nota bene de pro-Clinton-krant The New York Times met nieuwe onthullingen over de wijze waarop Clinton perverts en predators die bij haar in dienst waren beschermde en afdekte. Dit is op zichzelf natuurlijk al schokkend genoeg, maar waar het ons thans vooral om gaat is natuurlijk de steun die pedo-Hillary kreeg vanuit Nederland, van Sharon Dijksma en de Postcodeloterij -die laatste nota bene een van de grootste donoren aan de Clinton Foundation. Het ziet er allemaal buitengewoon smerig en alarmerend uit, zulks natuurlijk temeer daar we hebben gezien dat de PvdA geen enkele vraag wenst te beantwoorden over de relatie tussen Sharon en de Clinton Foundation. We hopen u binnenkort nader te kunnen berichten inzake dit dossier!

5 Replies to “BREAKING: NIEUWE BEWIJZEN DAT HILLARY CLINTON PERVERTS EN PEDO’S BINNEN DE OVERHEID BESCHERMDE EN AFDEKTE; WAT IS DE ROL VAN SHARON DIJKSMA?”

    1. Ja ik weet het; die ene is de wormen aan het voeren, maar dat maakt voor de snelheid waarin videotapes met bewijsmateriaal worden vrijgegeven niet uit.

Geef een reactie