BREAKING! NIEUWE SEKSUELE GEAARDHEID ONTDEKT! DE ’16-JAAR-FETISJIST’

NA FRAUDEOFFICIER VINCENT LEENDERS BLIJKT NU OOK EEN CDA-POLITICUS SLACHTOFFER VAN HET GEHEEL NIEUWE ’16 JAAR-FETISJISME’

“Voor mij was ze een volwassen vrouw en ik was hartstikke verliefd. Ik heb spijt dat ik haar in mijn overspel heb betrokken”

[wp_ad_camp_1]

Er waart een nieuw virus door Nederland waar wetenschappers en seksuologen nog geen antwoord op hebben: de opmars van de ’16 jaar-fetisjist’. Het gaat hier om leden van de PP-elite die tegen elke prijs seks moeten hebben met iemand van 16 jaar. Na fraude-officier Vincent Leenders blijkt nu ook CDA-wethouder Eeuwit Klink (foto) slachtoffer te zijn van deze aandoening. Voormalig CDA-wethouder Eeuwit Klink (33) uit Bleskensgraaf heeft dinsdag bij de rechter uitgebreid schuld bekend over een korte relatie die hij heeft gehad met een zestienjarig meisje. De getrouwde CDA’er zegt dat er wederzijdse liefde was maar hij betuigde spijt aan het meisje voor de gevolgen aldus De Telegraaf. Alarmerend is dat deze Klink een verleden blijkt te hebben bij de politie.

2 Replies to “BREAKING! NIEUWE SEKSUELE GEAARDHEID ONTDEKT! DE ’16-JAAR-FETISJIST’”

  1. Niemand zegt dat heterofielen totaal niet moreel gestoord zijn, maar niet echt 100% moreel gestoord zoals psychopaten.

    Zelf hebben ze nergens last van. Geen dreigend gevoel van builenpest onder de leden ofzo…….

  2. Precies zoals ik al voorspelde, omdat pp elite dat doet gaat opportunistische NL sheeple dat ook doen. Voorbeeldfunctie. Sinds internet moet kinderporno etc enorme vlucht hebben genomen.

Geef een reactie