BREAKING: NOG MEER BEWIJS VOOR CRIMINELE ROL BILL GATES IN CORONA-HYPE; WE MOETEN NU DE GEBOUWEN VAN DE CRIMINELE MSM GAAN BESTORMEN

MARCEL GELAUFF ZAAIT OP KOSTEN VAN DE BELASTINGBETALER PANIEK OM ZIJN KINDERVERKRACHTENDE PEDO-VRIENDEN IN DEN HAAG TE HELPEN * HIJ DEED NIET VOOR NIETS 5X AANGIFTE TEGEN MICHA IN OPDRACHT VAN JORIS DEMMINK * NIET VOOR NIETS KREEG MICHA 10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK WEGENS ‘SMAADSCHRIFT’ * OPROEP TOT NIEUWE DEMONSTRATIES BIJ DE NOS

2 Replies to “BREAKING: NOG MEER BEWIJS VOOR CRIMINELE ROL BILL GATES IN CORONA-HYPE; WE MOETEN NU DE GEBOUWEN VAN DE CRIMINELE MSM GAAN BESTORMEN”

  1. Dat is toch raar. De MSM zouden volgens ‘journalist’ Micha Kat vorige week ter ziele zijn. Dan heeft het toch geen zin om de gebouwen nu te bestormen? Ze zijn nu toch leeg? De journalisten toch naar huis? De kranten komen toch niet meer uit en de websites gaan op zwart? Of zat je weer uit je dikke duim te zwetsen vanuit je huurhuisje in Belfast?

  2. Oh, dus eerst beweert deze Sather dat Gates et al verantwoordelijk is voor een gepatenteerd coronavirus, en vervolgens ook voor het vaccin ertegen. Lekker logisch weer.

Geef een reactie