BREAKING! NOG NOOIT VERTOOND! OM ‘DOET GEEN MEDEDELINGEN’ OVER ZAAK-EURLINGS -DAT IS TEGEN DE WET

MARK RUTTE WACHTE TOT NA DE VERKIEZINGEN OM DE ZWENDEL ROND ZIJN VRIENDJE EURLINGS OPENBAAR TE LATEN MAKEN ZODAT ZIJN NIEUWE VVD-PEDO-MINISTER VAN VEILIGHEID EN JUSTITIE NIET VERANTWOORDELIJK IS * DIT IS CRIMINEEL HANDELEN * NEDERLANDSE VOLK MAG NIET WETEN WAT DE SITUATIE IS ROND VROUWENRAMMER CAMIEL EURLINGS * ‘OM DOET IN DEZE ZAAK GEEN MEDEDELINGEN’ EN STEEKT BETAALD DOOR HET NEDERLANDSE VOLK DE VINGER OP * OOK DAT IS TEGEN DE WET * OVERHEID WORDT MET DE DAG CRIMINELER 17 Mar 2017 09:24 Outgoing

2 Replies to “BREAKING! NOG NOOIT VERTOOND! OM ‘DOET GEEN MEDEDELINGEN’ OVER ZAAK-EURLINGS -DAT IS TEGEN DE WET”

  1. Er zijn trouwens vrouwen die dusdanig moreel gestoord zijn en die een man psychisch gaan ondergraven zonder daarmee op eerste verzoek meteen te stoppen, dat vaak de laatste -tot mislukken gedoemde- wanhoopspoging van het slachtoffer hiervan is, om ze (psychisch leeggezogen) radeloos een -niet moorddadige of heel gemene- knal te verkopen.

    Gezien de voorkeur voor oppervlakkige, spectaculaire en meteen zichtbare aangelegenheden van de goegemeente, zal PB BV’s OM hier -beter wetend- eerder op inspringen dan op het door een dergelijke vrouw aangerichte psychische slachthuis. Op je inspelende psychopaten trachten altijd de snurkende massa op hun hand te krijgen.

    Dit echter, lijkt bij Eurings niet het geval, gezien ook de gemene, grensoverschrijdende toegebrachte verwonding, terwijl er voor Eurlings nog geen grote belangen als bijv. een huwelijk met kinderen op het spel stonden.

  2. Goede wetskennis heeft tegenover de ‘alien mindset’ geen zin uiteraard, want ‘The law does not apply to psychopaths’.

    Het gladde glibbervis stemmetje van Vis staat me al niet aan, maar stel dat Vis zelf geen psychopaat is, dan komt dit wel terecht bij een PB BV psychopaat op een sleutelpositie daar.

Geef een reactie