BREAKING: NOS AFGESLACHT; WIE GELOOFT GELAUFF EN RUNDERKAMP NOG? KIJK NAAR DE COMMENTS ONDER DEZE TUBE!

WEERZINWEKKENDE NAZI-PEDO-PROPAGANDA-ZENDER ONDER LEIDING VAN DE MET DEMMINK TEGEN MICHA COLLABORERENDE MARCEL GELAUFF HEEFT GEEN ENKELE GELOOFWAARDIGHEID MEER * INZETTEN RUNDERKAMP TEKEN VAN TOTALE PANIEK BIJ NOS

[wp_ad_camp_1]

Ed19601 1 year ago
Filmfragmenten over Putin manipuleren, dat kunnen jullie. Opheffen die hele tent.
propagandistiosche staatsomroep
Reply · 33

Sorps3 1 week ago
novus ordus likmnkalestalenballen seclorina ..moge je stikken door een hortus serpentis
Reply ·

Rolf R 2 hours ago
Nationale Nieuwsfabriek Nr 1
Reply ·

MrMilic 1 year ago
Hoeveel leugens per uur gaat jullie propaganda machine?
Reply · 11

Duygu Celik 3 months ago
Kanker NOS, vol met leugens. En een kanker hoer die alles managed. Krijg de kanker vuile vieze kanker slet.
Reply · 2

boedhaspeaks 1 year ago
Afdeling leugens en bedrog. Welkom bij de staatstelevisie. Onafhankelijkheid is jullie totaal vreemd. Dan nog liever een uitkering of bedelen.
Reply · 38

pwnedlifexx 1 year ago
Wij bij de afdeling Macdonalds..
Reply · 5

Pe Em 1 year ago
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

fok de propaganda
Reply · 4

IV-TV / Imperator Arathor 1 year ago
STAATSTELEVISIE , stukken eruit knippen over putin om zo een anti-rusland propaganda door te voeren , ons hou je niet voor de gek!!
Reply · 3

Leroy Abdoelhafiezkhan 10 months ago
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html
Reply · 2

Rw Bijl 1 year ago
Keurige mensen daar allemaal.
Heel keurig.
Reply · 2

MrBundyal33 1 year ago
Jullie moeten je diep en diep schamen. Zodra je onafhankelijke nieuws verslaggeving gaat inruilen voor gemonteerde staats-propaganda, begin je te hakken aan de wortels van de democratie. En waarvoor? Waarvoor? Om iemand die toch al bekend staat als een halve dictator in een nog kwader daglicht te stellen? Het zijn de 1e stappen op weg naar een land waar de media net zo gedomineerd wordt, als in Rusland zelf. Proficiat dat je hieraan meewerkt. Een grote schande is het. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html
Reply · 12

Jonathan 1 year ago
Allereerst een stuk uit het NPO NOS NPO Journaal van gisterenavond, 8 september. We zien het logo van de Russische agitpropzender Russia Today, en we horen de voice-over van de NOS vertellen dat Poetin een vraag van een Britse journalist over Russische betrokkenheid bij de situatie in de Oekraïne ‘zo goed als negeert’. We horen John Sweeney van de BBC zijn vraag stellen, maar in de NOS-montage zien we Poetin weglopen, ogenschijnlijk zonder de vraag te beantwoorden. Dan het tweede fragment, van RT zelf. Dat stamt al van een week geleden, op 1 september, en daarin zien we hetzelfde tafereel: Sweeney die zijn vraag aan Poetin stelt. Alleen: in werkelijkheid blijkt dat Poetin maar liefst twee volle minuten de tijd nam om antwoord te geven. De NOS wíst dat, want ze gebruiken zelf de beelden van RT, zoals het logo linksonder bewijst.
Read more
Reply · 13

Max Lerou 1 year ago
jullie bedriegen het volk. in andere landen draai je daarvoor de bak in
Reply · 8

Klaas Komvaak 1 year ago
sta je daar nou je eigen propaganda te promoten, met je varkenskop. bleg
Reply · 7

lichtbewolkt 9 months ago
Kamervragen!!! 
Reply ·

Leroy Abdoelhafiezkhan 10 months ago
leugenaars!!
Reply · 1

whynoname01 6 months ago
Ik kijk al jaren niet meer naar deze propaganda, leugenachtige, belastingvretende zender. Dat jullie journalisten nog je vrouw, man en vooral kinderen en vrienden nog recht in de ogen durven kijken. Dat zou mij ten zeerste verbazen! Ga vooral door met je eigen volk voor te liegen en vooral jezelf voor te liegen. Hopelijk kun je later op je sterfbed met jezelf in het reine komen. Succes!
Reply ·

Jnttr54 1 year ago
Ze doet haar werk prima, alleen GS had het door, de rest van NL trapte er helemaal in. Hoe vaak gebeurt dit zonder dat GS er achter komt? NOS NPO, onbetrouwbare bende!

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html#comments
Reply · 7

Mark Wolvers (Osun) 1 year ago
De grootste onafhankelijke nieuwsvergaarder van Nederland. Ja echt.
Reply · 2

Reply · 2

Arjan Poelman 1 year ago
Alle staatsmedia afschaffen. Want de staatsmedia leert het nooit om onafhankelijke te zijn.
Reply · 1

Hans Bezemer 1 year ago
Eigenlijk grappig dat jullie dezelfde truuks uithalen, die ook in het (voormalige) Oostblok “Gang und Geben” waren. Zijn jullie op snoepvakantie geweest bij “Aktuelle Kamera” om die truuks te leren?
Reply · 2

Jean-Paul Wijnands 1 year ago
Wat een vieze club is dit. Die post van geenstijl maakt dat in dit geval goed duidelijk. Gatverdamme. 
Reply · 1

devaknal 1 year ago
Esther, jij weet gewoon niet beter…..maar als je beter wist…hoe vind je het nu om je medemens te beliegen en bedriegen?…hoop wel dat die eindcrediteur Marcel Gelauf snel veroordeelt word naar een Siberisch strafkamp.
Reply · 1

Erik Tjallinks 1 year ago
Graag objectieve berichtgeving over de antwoorden van Poetin op de vraag van een journalist. Voorspiegelen dat Poetin hem negeert, doet het vertrouwen in de berichtgeving tot een dieptepunt dalen. Jullie konden dat zelf weten, want filmpjes die jullie laten zien, verschijnen ook op andere media, dus het is dom om dit zo te doen. Eigenlijk zou dit beboet moeten worden.
Reply · 1

Charif Bouyaziden 1 year ago
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html
Reply ·

Fred T. 1 year ago
Als het om Rusland gaat is de propaganda overduidelijk…niet alleen de “sweeney” leugen maar ook met de “Timmermans” ring en het “seperatisten” aapje.
Maar niet alleen anti-Rusland propaganda ook ISIS, MH17, vaccinaties, false flags zoals Boston en Sandy Hook, eigenlijk alles wat gepusht moet worden, daar is de NOS het loopjongetje voor.
Reply · 1

Speedbird Nine 1 year ago
Dit mens heeft heel Nederland een loer gedraaid door leugens te verkondigen over Poetin.
Dit is gewoon bij de beesten af.
Van mijn zuurverdiende geld, wordt dat staats propaganda apparaat draaiende gehouden en wil ik gewoon de waarheid horen en niet misleid worden door een of ander dik varken
Reply · 1

DenBoz I 1 year ago
Afdeling propaganda en retoriek een goedenmiddag !!
Reply ·

mimimotor 1 year ago
De hoax afdeling van de NPO? Cool!
Reply ·

Jakob Povel 1 year ago
+ 1 als je hier via geen stijl bent.
Reply ·

RocknRollaSound 1 year ago (edited)
Ja Esther en nu? Allemaal niet zo netjes he. Ik heb toevallig Russia Today hier in Moskou en daar ging het net ff anders dan jullie olijke presentor deed voorkomen… 
Reply ·

Richard Janga 1 year ago
Practisch voor elkaar krijgen… Gniffel!
Reply ·

Friederich Eysbach 1 year ago
Betr. Putin/Sweeney : over wat worden wij nog meer voorgelogen ?
Reply ·

libertarianfreedom8 1 year ago
Volgens mij verspreekt ze zich, ze zegt NOS, maar volgens mij bedoelt ze Pravda.
Reply ·

Olleke Hoever 1 year ago
Hoi Esther! Wat leuk werken bij de NOS! Maar waarom monteren jullie beelden tot propaganda? Kunnen jullie dat uitleggen of raak je dan je baan kwijt? Hmmm? 😉
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html
Reply ·

readingmanx 1 year ago
List en bedrog, de NOS is een propaganda nieuwszender, die bewust de boel saboteren zodat Rusland slecht uit de verf komt.
Reply ·

elpi B 1 year ago
eerst de vraag verkeerd vertalen, een vraag die tevens zoekt om genegeerd te worden, “hebt u spijt van alle russische, oekrainse maleisie, nederlandse doden in de oorlog in oekraine” alsof Poetin al persoonlijk schuldig is bevonden aan iedere afzonderlijke dood die in dit conflict heeft plaatsgevonden, vervolgens de hele uitleg op deze belachelijke vraag niet uitzenden en vermelden dat hij de vraag genegeerd heeft alsof dat nog vreemd zou zijn ook.
Reply ·

Sid Vedez 1 year ago
De NOS anti Rusland propaganda machine is een schande! GeenStijl: NOS faalt en liegt met anti-Rusland propaganda – http://bit.ly/1AtJpEi
Reply ·

8 Replies to “BREAKING: NOS AFGESLACHT; WIE GELOOFT GELAUFF EN RUNDERKAMP NOG? KIJK NAAR DE COMMENTS ONDER DEZE TUBE!”

 1. “”Janneke Monshouwer is een klokkenluidster van het NOS journaal, een medewerkster betrokken op vele afdelingen gedurende tientallen jaren en doet een boekje open over hoe de censuur werkt!””

  De pagina s die op de website beschikbaar zijn voor inzage behoord tot reguliere info die je overal op kan duiken op het internet, en zie daarin geen directe connectie met de NOS en haar werk verleden aldaar.

  Zou ik toch wat anders beginnen als ik haar was ………. denk dat ik ook maar eeen boek ga schrijven, wie weet zijn er paar figuren die het slikken als zoete koek ………

 2. De geallieerde psy-op’s worden ook steeds kritiekloos aan de bevolking doorgegeven.
  Erg opvallend is bijv. na lange, lange jaren niets nu inmiddels “de 25.000 doden van Dresden”, terwijl Nederlandse ambtenaren daar destijds bevoegd ter plekke, op ambtseed andere rapportage hebben ingeleverd (en prompt met ijzingwekkend griezelige, overduidelijk valse beschuldigingen de goot zijn ingetrapt: Een vrees die ook door de klokkenluider aangaande de Teevendeal wordt bevestigd).

  We moeten ons natuurlijk afvragen waarom lieden met een groot democratisch hart op de juiste plaats dergelijke psy-ops steeds nodig hebben.
  Hoe kan een democratie goed functioneren als de kiezer stelselmatig vals geïnformeerd/op het verkeerde been gezet wordt???!!!

 3. LS…

  Voor de NOS, Elsevier Pleepapier en de Nazigraaf is een plaatsje in de Oranjebunker gereserveerd als ze goed meewerken met de Zionisten / Rothschild Khazaren Maffia om de wereld zo snel mogelijk in een derde wereld oorlog te storten. Putin ? Nooit van gehoord !

 4. Janneke Monshouwer is een klokkenluidster van het NOS journaal, een medewerkster betrokken op vele afdelingen gedurende tientallen jaren en doet een boekje open over hoe de censuur werkt!

 5. En het is natuurlijk niet alleen deze zwetende berg blubber die met haar vieze praatjes heel doelbewust en met kwade opzet onze democratie vernietigd. Ons hele land ziet weer wazig van de NSB-ers.

Geef een reactie