BREAKING: NVJ EN NRC OVER HET WITWASSEN VAN PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS OP INTERNET

‘Een verhaal over kindermisbruikers Robert M. en Richard O. verdween ook uit de resultaten……’

SATANISCHE INVERSIE: DE ‘JOURNALISTIEK’ IS NU ZO DIEP GEZONKEN DAT IN PLAATS VAN TE ONTHULLEN EN TE EXPOSEN NU WORDT INGEZET OP HET RECHT VAN KINDERVERKRACHTERS EN PLUNDER-POLITICI HUN ZOEKRESULTATEN TE LATEN VERWIJDEREREN UIT GOOGLE * BLIJFT HET VERLEDEN VAN JORIS DEMMINK WEL OPENBAAR TOEGANKELIJK BIJ ANDERE ZOEKMACHINES?

[wp_ad_camp_1]

Wil je als crimineel of ex-bewindsman je verleden witwassen? In sommige gevallen vind je sinds anderhalf jaar het Europese Hof aan je zijde. Die gaf de firma Google de opdracht onwelgevallige zoekresultaten te verwijderen. Het heeft in korte tijd geleid tot een nieuwe industrie: die van het recht op vergeten. Naast de al bestaande industrie van ‘Gevonden worden via Google’. Tijdens een debat in Utrecht, georganiseerd door NVJ en VOJN samen, brachten vier sprekers (onder wie Wieland van Dijk, chef online bij NRC Media) donderdag het nieuwe speelveld in kaart. Frederik Zuiderveen Borgesius (onderzoeker bij het Instituut voor Informatierecht, IViR) : ‘Google moet van het Hof afwegen of het recht op privacy opweegt tegen het recht op vrijheid van meningsuiting. Het lijkt er op dat Google dat heel redelijk doet. Je kunt bij de Autoriteit Persoonsgegevens in beroep en ook naar de rechter. In Nederland zijn nu zeven mensen naar de rechter gegaan en in alle gevallen in het ongelijk gesteld.’

3 Replies to “BREAKING: NVJ EN NRC OVER HET WITWASSEN VAN PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS OP INTERNET”

 1. Internet wordt helemaal dichtgetimmerd, net als de Nederlandse media.
  Het viel mij ook op.

  Google zet al meer dan 10 jaar blogs onderaan in de zoekresultaten, maar de laatste jaren worden ook foto’s weggehaald uit de zoekresultaten die de waarheid vertellen over Washington. Ik gebruik al Jaren Yandex, de Russische zoekmachine, maar die is niet veel beter dan Google. Op het wereldtoneel doen ze alsof er oorlog is tussen BRICS en NAVO, maar achter de schermen gaat de realiteit achter dat toneel naadloos samenwerken vanaf de top.

  Ter Waarschuwing:
  Antisemitisme wordt gepromoot van bovenaf, en niet zo’n klein beetje.
  De meerderheid van wakkere schapen trapt er in.

 2. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens is qua aard net zoiets als prins Bernhards Wereld Natuur Fonds:

  Een dekmantel om ermee weg te komen.

  Ook net zoiets als de Verenigde Naties (die niet mag zien op zaken WOII betreffend) als vervanger van de Volkenbond.

  Nee, op HUN terrein ga je het niet redden tegen de internationale psychopathocratie.

 3. Psychopaten willen alles vergeten en ‘never mind, go on’ (op dezelfde onacceptabele manier “natuurlijk”).

  Logisch, maar krankzinnig.

Geef een reactie