BREAKING: NWO EN MSM FAKEN MAZELEN-UITBRAKEN OM DODELIJKE VACCINS TE PUSHEN

HET WAS TE VERWACHTEN MAAR NU WORDT HET OOK BEWEZEN: DE NWO CREEERT SAMEN MET DE MSM EEN MASSA-HYSTERIE OVER MAZELEN IN POGINGEN DE DODELIJKE VACCINS TE PUSHEN * DE TELEGRAAF EN VOORAL GELAUFF BEWIJZEN DAT HET HIER GAAT OM EEN MONDIAAL PROJECT VAN DE BILDERBERGERS * VIDEO VANAF 5:20

Eén reactie op “BREAKING: NWO EN MSM FAKEN MAZELEN-UITBRAKEN OM DODELIJKE VACCINS TE PUSHEN”

  1. Een mondiaal project om te voorkomen dat psychopathische kern-krankzinnigen alle sleutelposities van macht en controle usurperen (wat deze zich *als normaal empathisch* maskerende ‘pure evil’ MONSTERS zeker, onopgemerkt als zodanig door de goegemeente, zullen doen = gedaan hebben….) ligt hoogstwaarschijnlijk minder in de lijn der verwachtingen….

    Dus dat is juist wat DRINGEND moet gebeuren.

    Deels door begeerte en narcisme gedreven, niet wakkere lieden (en daarvan lopen er meer rond dan psychopaten) denken hardnekkig dat ze prettiger onder dak zijn bij een volkomen onverschillig toneelspelende psychopaat, dan bij een *werkelijk* moreel uitblinkend (nobel) mens, maar dat is uiteindelijk vragen om op walgelijke/weerzinwekkende wijze vermoord te worden. Deze lieden zoeken hun eigen bloed, zo lezen we in de Bijbel.

Geef een reactie