4 Replies to “BREAKING: NWO-REGERINGEN GAAN MASSA-MOORD PLEGEN OP KINDEREN, VRIJ BAAN VOOR DE PEDOFIELEN”

 1. Kat boort een nieuwe markt aan met zwaar christelijken, dezelde die vinden dat een verkrachte vrouw het kind moet behouden wat door de verkrachter is bevrucht.

  1. Iemand die heel vreemd genoeg bezorgd lijkt over jouw demente leventje?..Moét wel n crackpot case zijn..of niét poes mis?!

   Waar is trouwens je beloofde geniale kwootje nou?

  2. Beste pm,
   Of deze dame doorgedraaid is mag men zich afvragen, de Drion pil wordt steeds meer gepromoot naar de klasse van pijnstillers. Straks -pak weg tussen nu en 10 jaar- kan je deze pil gewoon halen bij de drogist en wat later in de medicamentenhoek van de buurtsuper, of bij Jeroen de kippenboer op de weekmarkt.

   Het duurt niet lang meer of er komen eindelevens emo-shows op TV met het gebruik van de uitstap pil, wedstrijdje Drion is ook wat de kijker wil.

   Maar wat denk u, dat er nu al niet nagedacht wordt hoe om te gaan met mens- onwaardig leven dat nu al wordt gezien als onwelkome kostenpost?
   U heeft ongetwijfeld wel eens gehoord van het Hadamar project, we zijn nu 70 jaar verder maar zit deze dame er dan zo ver naast?

Geef een reactie