BREAKING: OM ‘BEANTWOORDT GEEN VRAGEN’ OVER KLOKKENLUIDERSBRIEF WAARIN HET WORDT EXPOSED ALS BENDE MAFIOSI

HET OM VERVOLGT MICHA WEL TIEN KEER OP BASIS VAN LEUGENS EN VERVALSTE DOSSIERS, MAAR BEANTWOORDT GEEN VRAGEN VAN MICHA OVER DE KLOKKENLUIDERSBRIEF UIT DE KERN VAN DE EIGEN ORGANISATIE WAARIN HET OM WORDT NEERGEZET ALS DE MAFIA UIT DE DAGEN VAN AL CAPONE, INCLUSIEF OMERTA * ZIE SLIDER VOOR DE REACTIE VAN (EX-‘JOURNALIST’) MEREL VAN LEEUWEN * HIERMEE STAAT NIET-ONTVANKELIJKHEID VAN OM IN ALLE MICHA-ZAKEN VAST

7 Replies to “BREAKING: OM ‘BEANTWOORDT GEEN VRAGEN’ OVER KLOKKENLUIDERSBRIEF WAARIN HET WORDT EXPOSED ALS BENDE MAFIOSI”

 1. “”Heb ik al tientallen keren uit den treure gedaan””

  Tietallen uit jouw mond is zwaar overschat, overigens doel ik niet op je zelfgebrouwen verhaaltjes, maar duidelijke fanmail van het OM en vervolgens onderschreven door jouw wat de werkelijke toedracht was op dat moment.

  Overigens die bom grappen kom je niet onderuit, aangezien dat op band stond en geloof zelfs dat dit ten gehore was in de rechtszaal, incl. dat je dit zelfs hebt bevestigd tegenover de politie/recherché en dit tevens staat verwerkt in je openbare dossier van het OM.

 2. mooi dan can je mooi copy pasten van je vorige bericht ……..

  “”HIERMEE STAAT NIET-ONTVANKELIJKHEID VAN OM IN ALLE MICHA-ZAKEN VAST””

  Lijkt mij toch dat je de zaken moet aanvechten, om al je eerdere verkondigingen waar te maken.
  of gooi je het op tijdrekken en dat zaken verlopen en dat je vervolgens alsnog je kont eruit kan draaien ……… Lijkt me dan dat je vervolgens nimmer kan zeggen dat je het OM down hebt gehaald, want daar zijn ze dan zelf debet aan.

  1. Nee, Squad, niet-ontvankelijkheid gaat erover dat het OM zichzelf buiten spel zet door zich niet aan de regels te houden. Nu is aangetoond dat het OM een volstrek criminele organisatie is waar zelfs klokkenluiders die de groteske misstanden naar buiten brengen ‘keihard worden aangepakt’. Hiermee krijgt het Om dus de rode kaart in de vervolgingen van Micha. Snappie?

 3. “”HET OM VERVOLGT MICHA WEL TIEN KEER OP BASIS VAN LEUGENS EN VERVALSTE DOSSIERS””

  Het is wel leuk dat je dit vermeld, maar lijkt me ook dat je aan moet geven via publicatie om welke zaken het gaat, en vervolgens aangevuld met jouw strekking van de desbetreffende zaak.

Geef een reactie