BREAKING: OM JAAGT AL 14 JAAR LANG OP DE SCALP VAN MICHA, TOO SHOCKING…

…EN AAN DIE CLUB CRIMINELEN MOET MICHA ZIJN DNA AFSTAAN? * DEVASTATING: NICO VAN DEN HAM CONFRONTEERT OM HORROR-TOPVROUW MARIANNE BLOOS (FOTO) DIE ZICH NIET VERWAARDIGT EEN WOORD TOT NICO TE RICHTEN

IN 2002 ONTMASKERDE MICHA HET OM REEDS ALS CLUB CRIMINELEN, MAAR TOEN HAD HIJ NOOIT KUNNEN VOORSPELLEN DAT HET OM IN 2016 EEN VOORMALIG BEWINSPERSOON ZOU BELETTEN TE GETUIGEN OM DE EIGEN KINDERVERKRACHTERS TE BESCHERMEN

[wp_ad_camp_1]

Reeds in 2002, zo blijkt uit een schokkende brief die Micha was vergeten maar via Niburu.co weer boven water kwam, probeerde het OM Micha pootje te lichten en zijn loopbaan te vernietigen. Toenmalig hoofd voorlichting Eric Stolwijk schreef achter de rug van Micha om een brief aan Karin van Gilst, toen hoofdredacteur van Intermediair, die niet anders kan worden gezien als een poging tot een Berufsverbot. Van Gilst legde de brief naast zich neer, maar het Berufsverbot kwam er enige jaren later alsnog. Stolwijk schreef Van Gilst als reactie op een artikel van Micha waarin het OM voor het eerst werd ontmaskerd als een criminele organisatie: De heer Kat heeft blijkbaar in de afgelopen jaren een aversie ontwikkeld tegen het OM die er de oorzaak van is dat van objectieve verslaggeving geen sprake is. Zijn artikelen onderscheiden zich door een litanie van onrechtvaardige verwijten en suggestieve mededelingen. Deze ratjetoe maakt het zelfs onmogelijk fatsoenlijk te reageren, zo is al eerder gebleken. Sedert heeft het OM een contra-aversie ontwikkeld tegen ‘de heer Kat’ die heeft geleid tot meer dan 10 strafzaken -allemaal op niets gebaseerd- waarbij het OM in blinde haat tegen Micha zelfs zaken aanbracht die het zelf eerder reeds had geseponeerd. OvJ Nicole Vogelenzang werd uitverkoren om ‘definitief’ met Micha af te rekenen via een monster-zaak met elf tenlasteleggingen en met als aangevers de hele pedo- en plunder-elite tot en met het KH aan toe. Van deze elf ‘delicten’ is Micha reeds vrijgesproken van de ‘doodsbedreiging’ aan het adres van Marcel Gelauff (dat gebeurde reeds in eerste aanleg) en recent van ‘Holocaustontkenning’. De andere negen ‘feiten’ mogen niet worden onderzocht. Hoe serieus kunnen we het OM nemen als het zegt: ‘Micha heeft Gelauff met de dood bedreigd’ (quod non) en ‘Micha heeft de Holocaust ontkend’ (quod non) terwijl ook de rechters niets liever wilden dan Micha opknopen? Let wel: in beide gevallen was nog geen aanzet aanwezig voor mogelijke schuld maar toch zette Vogelenzang beide zaken in de dagvaarding. Dit werd zelfs de rechters te gortig. Deze handelswijze van het OM is misdadig zeker in het geval van de ‘Holocaustontkenning’ waar ik enorm veel last van heb (gehad), zeker als Jood. Dat probleem wordt door de vrijspraak niet opgelost, want die wordt door geen enkele medium genoemd dus niemand weet dat. Wellicht komt Micha op dit punt met een schadeclaim aan het OM. Maar nu we de brief kennen uit 2002 wordt veel, zo niet alles, duidelijk: het OM is bezig met een niets en niemand-ontziende hetze tegen Micha en in het kader van deze hetze moeten we ook de hele DNA-farce zien.

5 Replies to “BREAKING: OM JAAGT AL 14 JAAR LANG OP DE SCALP VAN MICHA, TOO SHOCKING…”

 1. L.S.,
  Je hebt het wèl of je hèbt ze getroffen beste Micha! ’t Is net een Franse keuken: overal pannen waar je met je harses tegenaan loopt en overal vliegen tussen de schillengeuren van de knoflook en de uien. En de oven zo zwart als roet.
  Ja… eigenlijk nèt de Nederlandse gaarkeuken cultuur bij het OM thuis… koel helder water uit de pomp en in de afwasteil een dooie kip.

 2. Hoe kun je van een niets ontziende hetze spreken als geen hond aandacht aan je besteedt, Micha?

  Gelukkig volg ik je nog met volle aandacht. Plotteravonturen vermaken me zeer.

 3. Ja, Nico van den Ham, in psychopathocratie PB BV USA/GB gaat het zo:

  Truth-tellers have become “an enemy of the state.” Whistleblowers are imprisoned despite (!) their legal protection in US law.

  Vertrouwen kwijt in politie en justitie
  De advocaten zijn het vertrouwen kwijt in een eerlijke overheid. Mark Teurlings: “In het begin van je carrière heb je nog vertrouwen in politie en Justitie. Officieren die altijd eerlijk zijn. Politie die altijd eerlijk is. Het is onzin.”

  Ook Inez Weski is alle vertrouwen kwijt: “Ik heb geen vertrouwen in het politie- en justitieapparaat.”
  Advocaat Louis de Leon: “Je hebt weinig keus, het is overheid, je moet het ermee doen. Maar het is niet zo dat ik ze per definitie vertrouw.”

 4. PB BV is een criminele organisatie en het OM is daar een (evt. pijnlijk opvallend) onderdeel van.

  Bovendien is PB BV een psychopathisch (!) criminele organisatie, die dus het krankzinnige idee van psychopaten zoals prins Bernhard (z.n.) “waarmaakt” (2 + 2 = 5) dat de wet niet op hen van toepassing is of zou moeten zijn.

  Psychopaten kunnen geen schaamte kennen door hun diepe en voor de omgeving funest uitpakkende aberratie (!) in het instinctief substraat.

  “Schaamte” wat is dat voor (minderwaardige) VREEMDigheid????….. is dus voor psychopaten (o.a.) de vraag. Angst, empathie, rouw, berouw e.d. kennen deze gestoorden ook niet. Alleen prooi kent dat.

Geef een reactie