BREAKING: ‘OM-LIEFDESNESTJE’ ONDERZOEKER FOKKENS EXPOSED: VUISTDIEP IN AFFAIRES-CHIPSHOL EN WESTENBERG

THERE WE GO: LEES HIER HOE ‘LIEFDESNESTJE-ONDERZOEKER’ FOKKENS LOOG EN BEDROOG OM EX-MINISTER HIRSCH BALLIN AF TE DEKKEN TOEN AAN HET LICHT KWAM DAT DEZE CRIMINELE ‘INSTRUCTIES’ HAD GEGEVEN AAN DE RECHTERLIJKE MACHT * LEES HIER HOE FOKKENS WERD AANGESCHREVEN OVER DE AFFAIRE-WESTENBERG MAAR [HIER IN HET PS] WEIGERDE IN TE GRIJPEN EN DE CRIMINELE RECHTER TE ONTSLAAN * ALS FOKKENS EEN CRIMINELE RECHTER AFDEKT, WAT DOET HIJ DAN MET NEUKENDE EN ZWENDELENDE OM-TOPMENSEN?

MICHA: ‘FOKKENS IS AANGESTELD OM EEN ‘ROLODEX II’ AF TE DEKKEN EN TE DOOFPOTTEN VAN CRIMINELE EN KINDERVERKRACHTENDE OFFICIEREN EN OM-TOPMENSEN’

De voormalig PG van de Hoge Raad Fokkens die nu de commissie voorzit die de seksuele uitspattingen en de zwendel en nepotisme moet onderzoeken van OM-topmensen Van Nimwegen en Bloos is niet aangesteld om zaken aan het licht te brengen, maar juist om zaken toe te dekken. Precies om die reden gebruikte de van pedofilie verdachte OM-topman Van der Burg in zijn interview met Mick van Wely de woorden ‘de onderste steen moet boven’. Dit is immers PP-elite-codetaal voor: de beerput moet tegen elke prijs gesloten blijven. Fokkens heeft maar een belang: het beschermen van het huidige corrupte, criminele en pedofiele systeem. Wat onder de pet moet blijven is waarschijnlijk dat Van Nimwegen en Bloos -samen met andere OM-mensen- een ‘Rolodex II’ vormen en behoren tot een groep satanische verkrachters in toga die seksueel genot halen uit het toebrengen van pijn en leed aan weerloze kinderen. Precies om die reden mag niemand van de media en binnen de politiek vragen stellen over de affaire noch over de krankzinnige samenstelling van de onderzoekscommissie die is van het type Lucky Luciano onderzoekt Al Capone. Om het nog scherper te stellen: hoe krankzinnig en misdadig is het dat gewone burgers die zich schuldig maken aan uitspattingen en bedrog zoals Van Nimwegen en Bloos worden ontslagen e/o strafrechterlijk vervolgd terwijl zij worden getrakteerd op een nep-‘onderzoekscommissie’ die geheel en al op hun hand is? Waarom kreeg Willem Holleeder geen ‘commissie’ onder leiding van Johan V. ‘de Hakkelaar’ maar een monster-proces?

Geef een reactie