BREAKING: OM PAKT WIM DANKBAAR MET ZIJDEN HANDSCHOENEN AAN, EIS ‘SLECHTS’ VIJF MAANDEN

WAT HEEFT WIM DANKBAAR VOOR JUSTITIE GEDAAN DAT TEGEN HEM ‘SLECHTS’ VIJF MAANDEN CEL IS GEEIST WEGENS HET BESCHULDIGEN VAN WOLFGANG HEBBEN VAN MEDEPLICHTIGHEID AAN DE MOORD OP MARIANNE VAATSTRA? * MICHA KREEG TIEN MAANDEN AAN DE BROEK WEGENS HET ‘BELEDIGEN’ VAN NOS-VOORMAN MARCEL GELAUFF * HIERUIT BLIJKT MAAR WEER EENS WIE HIER DE ECHTE VIJAND IS VAN JUSTITIE!

[wp_ad_camp_1]

‘Slechts’ vijf maanden voor de beschuldiging dat iemand medeplichtig is aan de meest geruchtmakende en weerzinwekkende moord uit de Nederlandse geschiedenis! Heeft Demmink zelf ingegrepen voor Wim Dankbaar? Dat moest haast wel, want hoe moet deze krankzinnig milde eis worden beschouwd in het licht van de tien maanden onvoorwaardelijk die Micha aan zijn broek kreeg voor een simpele ‘belediging’ -die natuurlijk geen ‘belediging’ was maar de constatering van een feit dat wordt ondersteund met containers aan bewijs- aan het adres van Marcel Gelauff? De kop die Dankbaar boven zijn laatste stuk heeft geplaatst had dan ook moeten luiden ‘goed nieuws’ in plaats van ‘slecht nieuws’. Het bizarre verschil tussen de behandeling van Dankbaar en Kat heeft natuurlijk alles te maken met de figuur Gelauff. Aanvallen op de imploderende MSM die elke geloofwaardigheid inmiddels hebben verloren worden gepareerd met krankzinnig machtvertoon vanuit de pedo- en plunder-elite. Dat zagen we recent ook weer in de manier waarop Mark Rutte reageerde op de kritiek op de MSM door de politieke partij Denk. Als door een wesp gestoken. We hebben het hier al zo vaak gezegd: de MSM zijn het levensbloed, de zuurstof van de pedofielen.

12 Replies to “BREAKING: OM PAKT WIM DANKBAAR MET ZIJDEN HANDSCHOENEN AAN, EIS ‘SLECHTS’ VIJF MAANDEN”

 1. Nou Micha wil je soms dat Wim Dankbaar meer straf tegen zich hoort eisen, dat is niet echt collegiaal en verder heb je het hoofdzakelijk over je eigen sores. Als iemand komt met een zeer ernstig feit, wat hem is aangedaan dan ben je niet thuis. Ik begrijp wel je eigen pijn doet meeste zeer, maar toch, hiermee verlies je veel sympathie.

     1. Leuk gezegd, ZH, maar dat doe ik nu juist niet omdat Wim mij gelegenheden alles heeft gedaan mij te schaden en te slopen. Hij heeft zelfs aangifte gedaan tegen mij bij Justitie! De man is een contact-gestoorde psychopaat, een walgelijke figuur die geen gevoel kent. Hij heeft daarenboven het complete Vaatstra-dossier ‘gestolen’ van mij en Eric Donk. Tuurlijk, hij heeft er goed werk bovenop gedaan, maar het hele basis-verhaal lag al helemaal klaar. So far voor Wim Dankbaar.

 2. Je hebt altijd baas boven baas onder de “schäbige Lumpen”.

  Waar het om gaat is dat voor psychopaten alle normale mensen, jong, oud, dik, dun, ziek of gezond enz. rijp zijn voor hun krankzinnige slachthuis.

 3. hallo 5 maanden ! voor de waarheid nb! dat is 500 maanden teveel!
  wat ik zie zijn dappere moedige mensen: zowel meneer dankbaar als u, meneer kat.
  ik zag jullie samen in gesprek met recherzeurs uit vriesbrrland.
  samenwerken , egoos aan de kant!

 4. zolang volg ik uw site meneer Kat {mag ook wel ns gezegd worden, meneer}
  wel heel gedoe om n account te maken, maar ja wat eigenlijk maar, nouja
  las zojuist de site van wim dankbaar, in mijn ogen een held, waarom elkander zo afzeuren??
  Micha u heeft een somtijds goed berichtende site, ik lees t niet zomaar en toch stuiten r dingen tegen mn borst; bv dat eeuwige breaking, kijk op n gegeven moment, althans bij mij werkt t zo; denk ik dus daar gaan we weer.
  maar dat buten beschouwing; steek nou meneer dankbaar een hart onder de riem ipv zo zuur te doen! vrmoedelijk ben ik n softie maar dat zou jou, micha geen kwaad doen; een beetje soft!

 5. Ja Wim wordt echt minder genaaid dan Micha(dus niet). Beide zaken zijn echt te gek voor woorden. Wegwezen Wim naar het buitenland en zet daar je strijd voort. Als internet goeroe kun je daar je geld toch ook verdienen. Bangkok is echt een aanrader voor ondernemers. Later claim je gewoon miljoenen. Creer een win win situatie. Sterkte Wim en je familie natuurlijk ook.

Geef een reactie