BREAKING: OM WORSTELT MET EN GAAT TEN ONDER AAN DE PEDOFIELE EX-TOPMAN VINCENT LEENDERS

HORROR: EIND APRIL VORIG JAAR WAS OM-TOPMAN EN DE HUIDIGE RAPPORTEUR MENSENHANDEL EN KINDERIMPORT HERMAN BOLHAAR NOG ‘GESCHOKT’ OVER DE ZAAK-VINCENT LEENDERS MAAR DAT BETEKENT IN NEDERLAND NIET DAT HIJ VOOR DE RECHTER KOMT!

WE VREZEN VOOR HET LEVEN VAN DE PEDOFIELE EX-OM-TOPMAN VINCENT LEENDERS WANT NORMALE BERECHTING DOOR ZIJN PEDO-COLLEGA’S VAN HET OM IS NIET MOGELIJK * MAAR ALS HET OM NIETS DOET VERSPEELT HET DE LAATSTE RESTJES GELOOFWAARDIGHEID * DE SCHULD VAN VINCENT L. STAAT IN ELK GEVAL AL VAST WANT HIJ BLIJKT NU ‘TE ZIJN ONTSLAGEN’

[wp_ad_camp_1]

Erger dan dit kan het OM van de van pedofilie verdachte topman Gerrit van der Burg het niet maken. De zaak Vincent L. loopt nu al meer dan een jaar en er is nog geen enkel uitzicht op een datum voor een ‘eerlijk proces’ waarin het OM conform de wet en zijn rol in de samenleving moet proberen L. zo lang mogelijk achter de tralies te krijgen. Hoe groot de paniek is bij de pedofielen van Justitie blijkt uit het bericht van vandaag dat Leenders onlangs ‘is ontslagen’. Eigenrichting bij het OM! Kan het weerzinwekkender, temeer omdat hieruit blijkt dat Leenders keihard schuldig is aan het verkachten van kinderen en het verwoesten van hun levens -en dat van hun naasten? De moraal van dit verhaal is dat het OM door de krankzinnige handelswijze in de zaak-Leenders opnieuw laat zien volstrekt te worden bestuurd en beheerst door pedofielen die in een panische kramp schieten als ze een van hun ‘soortgenoten’ moeten gaan vervolgen. Precies hetzelfde zagen we in feite eind jaren 90 in de Rolodex-zaak en recent vanaf 2014 in de ‘vervolging’ van Joris Demmink. Tegen deze achtergrond is het interessant dat de burgemeerster van Den Helder, de heer Koen Schuiling, Micha heeft bedreigd met een gang naar het OM om Micha te laten vervolgen omdat hij hem in verband heeft gebracht met pedofilie. Eerder vervolgde het OM Micha furieus na vergelijkbare aangiftes van NOS-voorman Marcel Gelauff. Zijn we nu zo ver heen, dat het OM geen mensen meer vervolgd na aangiftes wegens kindermisbruik, maar alleen nog journalisten die (top)mensen met kindermisbruik in verband brengen?

Geef een reactie